AMD Athlon II X3 445 3.1 GHz Triple-Core CPU Procesor ADX445WFK32GM Socket AM3 stik prodati X3 440

Oznake: intel procesor, amd procesor am4, AMD Athlon, am3 procesor, am3, amd ryzen 5 2200g, AMD, CPU, Procesor, mazda 6 iskanje.

€4.20

• Vrsta Vmesnika: Socket AM3
  • Uporaba: Namizje

AMD Athlon II X3 445 specifikacije očala se lahko uporablja za kratkoročno

oglasi na dražbi in mali strani, Splošne informacije Vnesite Tržni segment Namiznih Družino številka Modela CPU del številke ADX445WFK32GM je OEM/pladenj mikroprocesor ADX445WFGMBOX je boxed mikroprocesor z ventilatorjem in heatsink Vmesne kode Frekvenca 3100 MHz Bus speed 667 MHz Pomnilnik krmilnika

Ena 2000 MHz 16-bitni HyperTransport povezavo Ura množitelj za 15,5 Paket 938-pin organskih mikro-PGA Socket Socket AM2+

Socket AM3 Teža 1.4 oz / 38.3 g (CPU)

Za 12,6 oz / 358g (polje) Fan/heatsink AVC-Z7UH01R101-4909 Uvod Ceni na datum uvedbe $87 Arhitektura / Microarchitecture Microarchitecture K10 Procesor core Core stopil BL-C3 CPUID 100F53 Proizvodnega procesa 0.045 mikronov, silicija na izolatorju (SOI) tehnologija Die 169mm 2 Podatki širina 64 bit število CPU jedra 3 število niti, 3 Plavajočo vejico Enota Vgrajena Ravni 1 predpomnilnik velikosti 3 x 64 KB 2-način nastavite asociativnih navodila caches

3 x 64 KB 2-način nastavite asociativnih podatke caches Level 2 cache size 3 x 512 KB 16-način nastavite asociativnih caches Stopnja 3 cache size Brez Predpomnilnika zakasnitve 3 (L1 cache)

15 (L2 cache) Multiprocessing Enoprocesorski Lastnosti MMX navodila Razširitve MMX 3DNow!tehnologija Razširitve 3DNow!SSE / Streaming SIMD Extensions SSE2 / Streaming SIMD Extensions 2 SSE3 / Streaming SIMD Extensions 3 SSE4a AMD64 / AMD 64-bitno tehnologijo AMD-V / AMD tehnologije Virtualizacije, EVP / Enhanced Virus Protection Nizke moči funkcije Cool ' n'Quiet 3.0 CoolCore Tehnologijo Dual Dinamično Upravljanje Napajanja Jedro, C1 in C1E članice Paket S0, S1, S3, S4 in S5 članice Integrirano perifernih naprav / komponent Integrirana grafika Brez Pomnilniški krmilnik števila upravljavcev: 1

Pomnilnik kanalov: 2

Širina kanala (bitov): 72

Podprte pomnilnik: DDR2-1066, DDR3-1333

Dimm na kanal: do 2

Največ pomnilnika, pasovne širine (GB/s): 21.3 Drugih perifernih naprav HyperTransport 3 tehnologije Električna / Toplotna parametrov V jedro 0.85 V - 1.4 V Maksimalno delovno temperaturo 55°C - 75°C Toplotna Design Moč 95 Watt

Babyeditha
2020-09-22
Unlocked to Phenom X4 B45
Seabeewife35
2020-10-16
Everything is fine, brought quickly. packed reliably.
Geogetit2010
2020-09-02