Oznake: baterija jiayu, vodja svetilka, žaromet moč, foxelli, lonček za taljenje srebrna, ključnih verige baklo, 3x18650, pomlad zima, led žaromet, lg fortune m153.

• Postavka Vrsta: Žarometi
  • Padec ladijskega prometa: DA, sprejmite
  • Številka Modela: T118
  • Barva Svetlobe: Bela/Modra/Rdeča
  • Kot Snopa: 180°
  • Rep opozorilo luč žaromet: Preberite svetlobo žarometov
  • Material: ABS+ aluminij zlitine
  • Polnjenje Preko: Mikro - USB za polnjenje
  • Razsvetljava načini: 9 načini
  • Blagovna Znamka: POCKETMAN
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Namen: Kampiranje,ribolov,lov,pohodništvo,delovni
  • Model LED Kroglice: T6
  • Vrsta Baterije: 2*18650 baterijo
  • Preklop Načina: Visoka/Srednja/Nizka
  • Certificiranje: ROHS
  • Nepremočljiva: Da,
  • Nepremočljiva rating: IPX-6
  • Moč: 50W

Brightes Rdeča/Modra/Bela Svetloba LED Žaromet L2+ 2*T6 Smerniki USB Polnilne Vodja Svetlobe z Repom opozorilna Lučka Nepremočljiva Lastnosti: Vodja svetlobe se lahko prilagodi okoli 90 stopinj.Trpežne ABS+ aluminij zlitine material ohišja.Polnjenje prek kabla USB način, z napajalnim vmesnikom na nosilcu za baterijo, veliko bolj priročno za polnjenje.Z nastavljivo in elastični naglavni trak za udobno postavite na ali izklopite.Rdeča lučka na nosilcu za baterijo ima dobro opozorilo vlogo v noč hoja ali kolesarjenje!Primerna za šport na prostem ljubitelje narediti nekaj dejavnosti na prostem, kot so ribolov, lov, kolesarjenje, plezanje, in kampiranje, itd.T118 Žaromet Znamka: Pocketman Model LED: L2+ 2* T6+ 2* Bela/ Rdeča/ Modra LED Hidroizolacijo design ABS+ Aluminij zlitine ohišje vrsta Baterije: 2*18650 baterijo 9 stikalo načini: 5 načinov svetlobe( pritisnite stikalo): L2 svetlo luč - 2*T6 svetlo luč - L2+ 2*T6 svetlo luč - 2*LED belo svetlobo - 5 sveti razsvetljavo; 4 opozorilo načini, dolgo pritisnite na stikalo, po vstopu opozorilo način, stikalo je običajno pritisnete na stikalo za opozorilo načinov: 2*LED rdeče in modre luči izmenično luči - L2+ 2*LED rdeče in modre luči izmenično osvetlitev - 2*T6+ 2*LED rdeče in modre luči izmenično luči+ L2 flash+ 2*LED rdeče in modre luči izmenično luči Opomba: dvokliknite stikalo za izklop luči v vseh 9 prestavi pozicije.Paket s: Pisano polje, veliko darilo za družino ali prijatelje!

Vadim10atoms
2021-02-08