Šest-Stranski Svetlobi Kocka Obarvajo Steklena Prizma Žarek Delitev prizmo Optični Preizkusu Instrumenta optične Leče

Oznake: stekleno prizmo, srčkan led, optična prizma, preizkus optičnih vlaken, spektrometer uv, klarinet svetlobe, prisma, srčkan lučka, 6 smerniki objektiv, aaa tapnite svetlobe.

• Kota Strpnost: 3'
  • Certificiranje: CE
  • palčni velikosti: 0.39*0.39*0.39 palčni
  • Številka Modela: kocka prizma
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Opomba: 40/20Need v stik z mano
  • Izdelek področju uporabe: Kamere filtri, znanstvenih poskusov
  • Mm velikost: 10*10*10 mm
  • Monotonost: kocka prizma
  • Oblika Izdelka: kocka prizma
  • Oblika: kocka
  • Izdelek, ki se uporablja območje: lom svetlobe, okraski, darila,
  • Velikost: 10*10*10mm/0.39*0.39*0.39inch
  • kakovosti površinskih: 60/40
  • Dimenzija Strpnost: 0.01-0.1
  • Material: BK7/H-K9L

RM24567762694420735

Opis:

Lastnosti: Lahko se uporablja kot učno orodje ali raziskave in odlikovanja, so zelo lepa.

Material: Optično Steklo

Tema: Znanost

Značilnosti: Izobraževalni

Serija: Moda

Vsebina paketa: 1 x Optična Steklena Prizma

Poljudnoznanstvene na prizmo

Ime je barvno kombinacijo prizmo.Tako imenovani barvna kombinacija pomeni, da se lahko ločeno in vsota svetlobe.Obstajajo štiri svetlobe-oddaja površin.Bela svetloba je mogoče sprejeti v enega od svetlobe-oddaja površin, in rdeče in zeleno se lahko izločijo iz preostalih treh svetlobe-oddaja površin.Tri primarne barve blue, so tako imenovane tri osnovne luči.To je spektroskopijo.Tam je tudi svetloba, ki se je tri vire svetlobe rdeče, zelene in modre so sprejeti iz vse tri pregledne površin in bele svetlobe, ki jo oddaja preostale površine.To je v kombinaciji svetlobe.Povedano preprosto, rdeče, zelene in modre barve se lahko kombinirajo v belo, belo in lahko razdelimo na rdeče, zelene in modre.To je pomemben pripomoček na projektor.Razlog, zakaj projektor lahko projekt barv na zaslonu, morate vedeti, da barvne svetlobe, na zaslonu je sestavljena iz treh osnovnih barv in barvnih kombinacij prizma je pomemben prizma, ki tvori treh osnovnih barv.Za več informacij se obrnite na službo za stranke.

Načelo barvno kombinacijo prizma

V napolnjene s beam splitter je napolnjene element v MD projektor.A spektroskopske film je prekrita na podlago steklo, bela svetlobni vir je obsevana na dichroic spektroskop.Del pasu svetlobe, ki se odraža in del pasu svetlobe, ki se prenaša.Zaradi različnih obsegih, ki jo predstavlja različne barve v dveh smereh.To napolnjene načelo se uporablja v optični motorja projektorja.Dve napolnjene beamsplitters so oziroma prevlečeni z dveh različnih beamsplitter filmov, da razpadejo belo svetlobo v R, G in B osnovnih barv.Načelo napolnjene s svetlobo delitev se lahko uporablja tudi za barvno prizma, ki združuje tri osnovne barve v obliki barvne slike

To je eden od najbolj pomembnih pribor na projektor, projekcijska je lahko odda sence, barve na zaslonu, morate vedeti, kaj barvne luči je sestavljen iz treh osnovnih barv na zaslonu, barve pomembno Prizma Prizma je nastala iz treh osnovnih barv.

RM24567762694420737