2020 hilary Duff piva, Kolesarski dres poletni spring kolesarjenje hlače obleko Moških tenue cycliste na Prostem 20 D gel dihanje kolesarska oblačila

Oznake: ženske kolesarske pivo, astana jersey, arkea samsic, arkea jersey, moa kolesarska oblačila, imetnik outdoor oblačila, hilary duff piva, človek pivo kolesarski dresi, simpsons jersey, primeru telovadnici kolesarjenje.

• Blagovna Znamka: ARKEA
  • Vrsta: Postavlja Majico
  • Prodajne Metode, Ki Se: Tovarniško Neposredne Prodaje
  • Rokav Velikost: Dolg Rokav
  • Jope Materiala: 100% Poliester
  • Spol: MOŠKI
  • Številka Modela: du06
  • Material: Brathable oblačila
  • Hlače Materiala: 80% Poliestra in 20% Stretch & Spandex
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Zadrgo Dolžina: Polno
  • Sezona: Pomlad/Jesen
  • Kolesarski Dres Pad Slog: GEL Dihanje Pad

Sprejeti prilagajanje, prosimo, obrnite na nas, enostavnejši, nižja je cena, celo na 0 Imamo velikost 6XL, Če potrebujete 6XL, prosimo, naročite za 5XL in opomba 6XL v vrstnem redu.Lahko pustite komentar v vrstnem redu, Kot so "jersey XXL in hlače XL" Dobrodošli na debelo in dropshipping.

1.Jersey hlačnice

2.Strani plošče

3. Črna guma glavo zip za enostavno odpiranje/zapiranje

4. Brušena Non-slip elastični trak na hrbtni robom

5. Trije žepi na hrbtni strani

6.Hlače

7. 20 D gel blazinico

Feedbacks

MORDA BOSTE ŽELELI VEDETI, 1. Kako dolgo lahko dobim naročilo?Mi ladje iz Kitajske.Naročila sprejme 1to 3 dni časa obdelave pred odpremo.Dobave običajno traja 1 teden do 3 tedne!Vendar, če niste prejeto blago v roku 2 mesecev, se obrnite na nas. 2. Kupite kot darilo, lahko pa pridejo zgodaj?Če kupite kot darilo, ne priporočamo nakup artiklov med meseca, ko praznik je dogajalo.Obstaja tveganje, da element, ki ne prihajajo tja na čas.Če želite, da pridejo pravočasno, se, prosimo, pogovorite se z nami, pred oddajo naročila in vam ponujamo pravo rešitev. 3. Kako dolgo bo nadomestil, ki bi jih prejeli?In kateri račun boste prejeli?Vaš denar bo povrnemo prvotni račun, hitrost je odvisna od račun imate.Če se vam še vedno niso dobili svoj denar v 3 dneh, se obrnite na nas, bomo sledenje je za vas. 4. Sem lahko prekličete svoje naročilo?Lahko prekličete naročilo in prejme povračilo denarja, ko bi je ne izdal.Ko je naročilo poslano, ne morejo biti razveljavljene zato, ker je že v tranzitu! 5. Lahko se vrnem/izmenjava predmetov?Da, Če ste Rusija, ZDA, Kanada, Avstralija, velika britanija, Francija, Nemčija, Španija, morate le, da se vrnete paket za lokalno skladišče Drustvo-zvezda.si če želite dobiti vračilo.Če niste v teh državah morate vrniti blago v skladišče, na Kitajskem, da bi dobili nadomestilo.