MARCOOL NOVO Stalker 3-18x50 HD IR FFP Rdeče Lov Spot Teleskopsko Puška Področje Znamenitosti

Oznake: ffp področje uporabe, ffp, stalker žetonov, velika puška področje uporabe, ir puška področje uporabe, marcool optičnih vlaken, točke rdeča, reddot področje uporabe, riflescope hakko, modeli.

€397.96

• Vrsta: PUŠKA
  • Blagovna Znamka: marcool
  • Funkcija: Objektiv
  • Cilj Znotraj Objektiva Dia.: 50mm
  • Številka Modela: Stalker 3-18x50 FFP HD
  • Temperatura skladiščenja: -40C do +85C
  • Cev Diamete: 30 mm obroč nosilci
  • barve: črni mat
  • UPORABLJA SE ZA: Taktično Lov Pištolo
  • Paralaksa Odškodnine: 15yds-500yds -inf Obsegov Riflescopes Strelnega orožja, ki
  • Neto Teža (g): 728
  • Kliknite Prilagoditev Vrednosti: 1 KLIKNITE 1/10 MIL
  • Reticle Tip: Jedkano steklo Reticle
  • Povečava: 3-18x50
  • Ravnanje z Reticle: +-2
  • osvetlitev: Rdeča, 6 stopenj
  • Paralaksa odškodnine tip: Strani Focus
  • Plin, Ki Se Uporablja Za Tesnjenje: Dušik
  • Prvi Žariščnoravninski Detektorski: Da,
  • Vložena Pogleda @ 100 yds (ft): 40.2-6.7

OPTIČNE LASTNOSTI

Povsem premazane: Poveča prepustnost svetlobe z več anti-odsevni premazi na vseh zrak-steklene površine.Steklo, jedkano Reticle: Zaščitena med dve plasti stekla za optimalno vzdržljivost in zanesljivost.Osvetljeni Reticle: Zagotavlja natančno merjenje v nizko svetlobnih razmerah.HD Optični Sistem

GRADBENIŠTVU ZNAČILNOSTI:

Velikost cevi: 30 mm v premeru.Enega Kosa Cevi: Maksimira poravnavo za izboljšano natančnost in optimalno vizualno uspešnosti, kot tudi zagotavlja moč in waterproofness.Zrakoplov-Razreda Aluminija: Izdelana iz masivnega blok letal razreda aluminija za trdnost in togost.Nepremočljiva: O-ring tesnila preprečujejo vlago, prah in umazanijo iz prodorom riflescope za zanesljivo delovanje v vseh okoljih.Fogproof: Dušikom obdelava preprečuje notranje rosenje v širokem razponu temperatur.Shockproof: Krepak gradnjo prenese recoil in vpliv.Težko Anodizirane Dokončaj: Zelo trajen nizko-glare mat konča pomaga prikrivanje položaj.Brez obeh skrajnih Reset Turrets:Dovoli ponovno indeksiranje kupolo na nič po opazovalni v riflescope.Kape zagotoviti zunanjo zaščito za kupolo.

Postavka Sliko

Bababyka
2020-11-15
It is not clear by description how the new staiker 3-18*50 sight differs from just the staiker 3-18 sight * 50, and inaccuracy in the description of the backlight of six modes, the backlight only works on the fifth and sixth mode (or simply did my sight come with a broken light? .) The sight itself is of good quality with good visibility during the day and in deep twilight, the sight is satisfied, the delivery is very fast, in Krasnodar territory less than two weeks. The price is 29900r. Slightly overstated. In Russian online stores offer cheaper-but with Ali more confident and reliable.