Booma Zeleno Žogo Obleke Roža Punca Obleke O-Vratu Dolgimi Rokavi Dekliška Stranki Poroka Obleke Biseri Appliques Lok Obhajilo Obleke

Oznake: stranka poroka plašč, prvo obhajilo, žogo obleke rumena, obleka za obhajilo, tin obleke, obleko quinceanera, otrok obleko, sumoran, preprosto obleko flowergirl, obleko cvet dekle.

• Številka Modela: 20M-112701
  • Postavka Vrsta: Roža Punca Obleke
  • Blagovna Znamka: Booma
  • Dekoracijo: Biseri
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Vrsta Tkanine: Til
  • Rokav Slog: Redni
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Izrez: O-Vratu
  • Silhueta: Žogo Obleke
  • Slike Dejanske: Da,

Narejeni po meri

Če ne najdete fit velikosti na velikost grafikona, prosimo, pošljite vaše meritve z mano, mi lahko ponudimo brezplačno meri storitev.Bankrot ___palčni ali ___cm, Pas ___palčni ali ___cm, Boki ___palčni ali ___cm, Votlo za robom(s čevlji) ___palčni ali ___cm , Svojo Višino(s čevlji) ___palčni ali ___cm, Roko Dolžina ___palčni ali ___cm.

Q: Kako po meri narejene meritve?A: lahko nudimo brezplačno meri storitev.Prvič, lahko izberete katero koli velikost kraj, da, to je samo za plačilo, in potem si mi svoje meritve, vključno z: Bankrot ___ palčni ali ___cm, Pas ___ palčni ali ___cm, Boki ___ palčni ali ___cm, Svojo Višino(s čevlji) ___ palčni ali ___cm, Roko Dolžina ___ palčni ali ___cm.Q:Kako po meri narejene barve?A: lahko nudimo brezplačno meri barve storitev.Izberete lahko svojo barvo, ki temelji na naše barve grafikon ali se obrnite na nas.Q:Kako po meri obleke ?A: lahko pošljete obleke sliko mene, potem bom dal dobro ceno, če ga lahko sprejmete, vam bomo poslali plačilo povezavo.Q: Proizvodni čas in čas poštnine?O: Ponavadi naš proizvodni čas je 5-7 dni, hitrem da 3-5 dni.Ko oddate naročilo, si lahko preverite, skupni čas poštnine.Q: ali Lahko spremenim nekaj izvirnih obleke modelov?A:Ni problema, to je brezplačno.Q: Kaj pa, če jaz ne maram te obleke?A: Najprej, prosim ne skrbite, lahko stopite v stik z nami, pomagali vam bomo rešiti ta problem.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno za razvoj naše dejavnosti, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašaj me pred plačilom ali zapustiti novo sporočilo, da me, ko prideš, smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur.