[wamami] Debelo 8 mm 10 mm 12 mm 14 mm 16 mm 18 mm 20 mm 22 mm 24 mm Naključno Barvna Stekla Oči Zrkla BJD Lutka Dollfie

Oznake: lutka zrkla, bjd lutka, vodja ken, ios lutka oči, 13 bjd lutka, hoomai, ki so prerojeni, bjd fotografija, g. lutke, zrkla stekla, bjd očala moto.

€6.85

• Vrsta: Pribor
  • Spol: Unisex
  • Dimenzije: 6 mm 8 mm 10 mm 12 mm 14 mm 16 mm 18 mm 20 mm 22 mm 24 mm
  • Opozorilo: NOBEN
  • Material: Steklo
  • BJD/SD Atribut: Zrkla
  • Mfg Serijske Številke: Moda
  • Postavka Vrsta: Lutka Dodatki
  • Blagovna Znamka: wamami

- Par čisto nov kozarec zrkla za BJD dollfie - Barva: Naključno Barvo (Večbarvni) - Postavka vključuje:Samo Steklo Zrkla (Ta postavka ne vključuje ) - Velikost: 6 mm,8 mm,10 mm,12 mm,14 mm,16 mm,18 mm,20 mm,22 mm,24 mm - Paše na MSD DZ AOD LUTS BJD dollfie Luts in druge podobne velikosti žogo skupnih lutke. - Pogoj: Nova in nikoli uporabljena.Q: Kaj velikosti zrkla ustreza moja lutka?A: 6 mm,8 mm,10 mm ustreza 1/8 Lutka. 12 mm,14 mm ustreza 1/6 lutka. 12 mm,14 mm,16 mm ustreza 1/4 lutka. 14 mm,16 mm,18 mm ustreza 1/3 lutka. 20 mm,22 mm,24 mm ustreza rodi punčko.V: ali imate več barv zrkla za prodajo?O: Imamo veliko barvo za svojo izbiro. | | | | | | | | | | | | Q: Kako je mogoče, da v razsutem stanju?A: Mi lahko po meri za vas, če boste naročilo 10 parov ali več.Pišite nam prosim.Q: ali Lahko naročim osebno barve zrkla za mojo punčko?A: Da, lahko po meri iz stekla zrkla v skladu vaš design.Pišite nam prosim.

Voloh Alona
2021-01-11