Brezplačna Dostava 500pcs 12-10AWG #10 Rumeno Polno Izolirana Vilice U-vnesite Set Priključkov Priključki

Oznake: honda crv 2006 posnetek, mreža za papir 1 cm modra, mreža zaščitnik mt09, mreža plastični ventilator pc, mreža beležnica kawaii, mreža ženske spodnje perilo, mreža žuželke tiguan, film iphone xs zlato, mreža majica polyvore.

€21.53

• Vrsta: Crimp Terminal
  • Blagovna Znamka: DBWLI

Dobrodošli v naši Trgovini

Če imate kakršno koli vprašanje nas kontaktirajte

Veliko 500 kos

100% Nov, Nikoli Uporabljen.

500 Crimp Žico Priključek 12-10 Merilnik AWG Vinil Rumena #10 Vilice Terminal Priključek

d2=5.3 mm

B=9.0 mm

L=25,2 mm

F=7,5 mm

H=13.0 mm

D=6.7 mm

Podatki Za Plačilo

·Sprejemamo Depozitni storitev samo.hvala!

Mednarodni Kupci Opomba:

1. )Postavke, ki so poslani iz kitajske.

Mi bomo poslali na parceli, ki jih na Kitajskem priporočeno Pošto, Pošti ali HongKong priporočeno pošto Air Mail,

najbolj counry bo prišel na parceli v 10-25 delovnih dni.

Prav tako,mi lahko pošlje blago Kitajska express ali Kitajska EMS , DHL, najbolj counry bo prišel na parceli v 7-15 delovnih dni.v ceno ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.

Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh.

Obrnite se na nas v enem mesecu, če je predmet, ki ni prišel.

2) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

3).Vse naloge, običajno prihajajo ven v roku 2 delovnih dni na plačilo prejeli izbrisani.

4).Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga Drustvo-zvezda.si.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v Drustvo-zvezda.si tekme naslov, ki nam jih želite ladje

5) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

6) Bomo poslal na naslov, ki ga vnesete v proces checkout, in ne Drustvo-zvezda.si naslov za dostavo.Elementi se lahko združijo v en račun, vendar skupni ladijski promet pristojbina bo vsota vsak element, ki je ladijski promet in manipulativni brezplačno.

Politika Vračanja

·Če niste zadovoljni z vaše naročilo, ga lahko vrnete/exchange v 14 dneh, s polno vračilo denarja (razen prevoz) tako dolgo, kot so izdelki v izvirno obliko.prosimo vas, da nas kontaktirate, preden boste ladja vaše naročilo nazaj, povedali vam bomo, povratni naslov, Ko smo prejeli paket, bomo povračilo ali izmenjave za vas .Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.

·Smo sposobni za vračilo denarja brez ladijskega stroškov.

Stik z NAMI

1. Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.

2. Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, preden ponudbe!Hvala.

3. Prosim email nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o Drustvo-zvezda.si.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.

Srečno in Imeli lepo nakupovalno izkušnjo!Ostanite v stiku in upamo, da se vidimo spet kmalu!