Zaščitnik Proti drsenju Tank Pad Nalepke Plina Kolena Oprijem za Vleko Strani 3M Decal Za Kawasaki ER6N ER-6N 2006 2007 2008 2009 obdobje 2010-

Oznake: viros kawasaki er6n, er6n tank, radeon rx vega, ospredje kawasaki er6n, er6 tank pad, rx vega, kawasaki moto nalepka, er6n kawasaki, kawasaki sklopka deli, kitara telo decals.

• Postavka Dolžina: 27cm
  • Barve:
  • Postavka Vrsta: Nalepke & Nalepke
  • Posebne Funkcije: Zajema & Okrasni Ornamenti
  • Element Teža: 0.2kg
  • Postavka Višina: 0.3cm
  • Vrsta Materiala: Silikagel s super močan 3M lepilo
  • Količina:
  • Element Širina: 7.8cm

Za Kawasaki ER-6N ER6N ER 6N 2006-2015 motorno kolo Proti drsenju Tank Pad 3M Strani Plin Kolena Oprijem za Vleko Blazine Zaščitnik Nalepke Nova

Vgradnjo:

Za Kawasaki ER-6N ER6N ER 6N 2006-2015

Pogoj: 100% Čisto Nov, Visoko Kakovost

Material: silikagel s super močan, 3M® lepilo

Količina: 1 Par (Levo in Desno)

Barva: Črna / Rdeča / Zelena

Funkcija:

Pika na naš izdelek, so iztiskani, lahko zmanjša utrujenost ravni in izboljšanje zavijanjem stabilnost;

Vlečne Blazine, da prijemanje vašo vožnjo neverjetno enostavna in zahteva manj energije, da imajo na kolo.Zagotavlja boljše kolo nadzor, zmanjšuje roko črpalka in shrani svoje hlače in škornji; Namestitev: 1. Čisto in suho tank površine obrisi; 2. Odstranite varnostno papir double s katerimi se soočajo, lepilo in kraj gume nalepko na to, Če obojestranski lepila je težko ali lahko odtrgajte nosilnega papirja, prosimo, nastavite pod soncem ali nežno toplote z sušilnik za lase, da se lahko toplo in mehkejši; 3. Pustite nalepke samo za eno noč ali v enem dnevu; 4. Prepričajte se, da je zadnji gume nalepke je čisto,sesanje prahu z lepilnim trakom na površini; 5. Odstranite varnostno papir na drugi strani na dvojni, s katerimi se soočajo lepilo in pritisnite trdno z močjo na tank površine (Nekateri, zračni mehurčki bo treba zglajeni out).