Otroci čevlji z LED luči fantje dekleta priložnostne čevlji žareče superge dihanje mehko dno, bleščečo Novo Pomlad otroci športni copati

Oznake: DDAYXXUAN, na znak zraka, shoses otroci fantje, shor čevlje, superge, crocs deli, nuna modni čevlji, za ženske zavezat, priložnostne zavezat, led zavezat, g boys športni copati.

• Vzorec Tipa: Trdna
  • Sezona: Vse letne čase
  • Funkcija: Dihanje
  • barve: roza,črna,bela
  • Zapiranje Tip: Slip-On
  • Obloge Materiala: Bombažne Tkanine
  • Vložek Materiala: TPR
  • Starostni Razpon: 22M
  • Blagovna Znamka: HaoChengJiaDe
  • Podplat Materiala: Gume
  • Ime Oddelka: Otroci
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Zgornji Material: Očesa (Air mesh)
  • Postavka Vrsta: priložnostne čevlji
  • Spol: Unisex

Pomlad Jesen otroške športne čevlje z LED luči fantje dekleta priložnostne čevlji žareče dihanje mehko dno, sijoče otroci čevlji

Dragi prijatelji:

Ker vsi otroci čevlji velikost je razlika,Če bi otrok čevlji,naj bi glede na Našo velikost in notranjo dolžino.Glede na Vložek dolžino.(Vložek dolžina=dolžina Stopala +1cm) ZDA velikost Ni Standard ,Samo priročno za vas, da naredite red.Udobno dolžina je dolžina stopala dodajte približno 1 cm.In Ker je dolg čas, čas dobave, ki jih na Kitajskem Post Air Mail in otrok bo rasla gor hitro prosimo, izberite bolj večji velikosti čevlji za vašega otroka.Prosimo, izberite primerno velikost.Ne razumem, prosim, obrnite na našo customer service vam bo dal odgovor na prvem mestu želim vam srečno nakupovanje Vsi čevlji, ki bodo dobavljeni z mehurček vrečke,brez škatle !!!

Jlscooby2000
2020-10-28
Very handsome the truth is worth it
Johnnyboy217