Malcayang 84820-02100 8482002100 Avto Električna Master Moči Okna Stikalo Gumb Za Toyota Corolla 2001-2007

Oznake: camry okno, gumb toyota, toyota camry window lifter, gumb preklopi toyota, 150 corolla, nakup toyota volan nadzor, cnc gumb, stikalo toyota, toyota carole gumb, chrome toyota gumb.

• Ime Modela: Window Lifter Stikalo
  • Element Širina: 0inch
  • Vrsta Paketa: Notranji Mehurček Vrečko S Prilagojeno Polje
  • Postavka Vrsta: Okno Za Nadzor Stikalo
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Postavka Premer: 0.1inch
  • Leto: 2001-2007
  • Postavka Višina: 0inch
  • Blagovna Znamka: Malcayang
  • Element Teža: 0.2kg
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Postavka Dolžina: 0inch
  • Posebne Funkcije: Moč Okna Stikalo

Opis Izdelka:

Pogoj:100% Nov.

100% tovarniško preizkušen

Opomba:Enostavna Namestitev Strokovna vgradnja je Zelo Priporočljivo.

Obvestilo: To so differenct modela in št. vl.letno v različnih trgu.

Prosimo, comfirm delov številko pred nakupom .

Direktna zamenjava

Vse slike izdelkov so za predstavitvene namene.

To Je Poprodajnem Nadomestni Predmet, Ne pa Resnična.

Aplikacije

Trg časovnega Modela Slik/Možnosti Evropi 09/2002-09/2006 ZA TOYOTA COROLLA CDE120,NDE120,ZZE12* Evropa 11/2001-01/2007 ZA TOYOTA COROLLA CDE120,NDE120,ZZE12* Evropa 01/2002-01/2007 ZA TOYOTA COROLLA CDE120,NDE120,ZZE12* Opomba:

-Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, ki je barvno morda nekoliko razlikuje od slike.Prosimo za razumevanje.

-Prosimo, počakajte 1-2 m m razlik, saj je ročno merjenje Pozor!!! 1. Da bi se izognili nepotrebnim težave med nas,prosimo, potrdite, se element, ki ustreza vaš avto, ko ste nakup!po Drustvo-zvezda.si pravilo, če so stranke kupijo napačen element, stranke potrebujejo za vračilo predmeta nazaj in plačati stroške prevozov za nazaj in znova pošljite, prosimo, vrste opomba! 2. Vse elemente, ki so preverjena in preizkušena skrbno za naš tehnični oddelek, pred dostava.Zato vas prosimo, prepričajte se, da ni nobene škode, se pred podpisom parceli.Če je, prosim so ga posneli z kurirske in vložijo zahtevek iz logistike.V primeru kurir noče odpreti parcelo, lahko zavrne podpis.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje! 3. Če imate kakršno koli problemom kakovosti naših postavka v garancijskem roku,se obrnite na nas,bomo spremenili novega za vas,vendar kupec bo odgovoren za stroške prevozov! 4. Hvala za vašo najboljšo podporo,prosim, pomagajte dati pet začne in dobre povratne informacije,najlepša hvala~ Ob istem času,če imate kaj o naših produktih,si lahko obrnete na nas prvič,vam bo najbolje, da vam pomaga ,zaradi~