26 CM/16 CM z Bliskavico LED Selfie Obroč Svetloba, možnost zatemnitve Kamero Telefona Ringlight Svetilka, Stojalo Stojala Za Ličila Video v Živo Studio

Oznake: ulanzi video lučka, sin lučka, naloga luči, led obroč, bar led luči fotografija, zi lučka kamere, ledp260c, luknjo lučka, lučka led obroč, selphy obroč svetlobe.

• Veljavni Modeli:
  • Certificiranje: CE
  • Svetilko življenja: Svetilka life
  • Paket: Da,
  • Prizorišče funkcijo uporabljajte:
  • Napajanje način:
  • Barvna Temperatura: 3300-5600 K
  • Ime Izdelka:
  • Svetloba, barva, vrsta:
  • Lučka kroglice:
  • Blagovna Znamka: Orsda
  • Platforme, ki se uporablja:
  • Barvni razpon temperature:
  • Svetilka life:

Opomba: 50 cm, 1.1 m do 1,6 m svetilke stojala so običajne modele,2m anti-lahka, zložljiva stojala.Specifikacije: 1).10 svetlost načinov. 2).3 barve, stepless zatemnitev luči, bele svetlobe, toplo luč, mehka svetloba. 3).nastavljiva svetloba stojalo za obleko za univerzalno visoko in zelo stabilen . 4).Z studio, da izpolnite svetlobe foto., portret samosprožilec fill light . 5).Foto studio obroč svetlobe led, USB plug fill light . 6).Primerna za številne družbene ,kot so izdelava gor , Video v Živo ,studiolight ,Fotografija.Opis: Element name: Video v Živo Selfie Obroč Svetlobe Polnjenje: USB Vrsta:LED Obroč svetlobe / Ring lučka za ličila Svetlobe velikost:16 cm /6 v Premerom 26 cm /10, ki v Premeru, Svetlobe, barva: bela, svetlo, toplo luč, mehka luč Material : Aluminij+PC Zatemnitev, obseg: 1%-100% temperatura Barve: 3000K-6000K Vir Svetlobe: Visoko kakovostno LED SMD LED Žarnice: 72 kos led/128 kos led Višina dimenzije žarnice stojalo: 50 cm, 110 cm, 160 cm, 200 cm Uporaba: Izdelek/ oglas Fotografija, neposredno lučka izpolnite lepoto svetlobe, Ličila Video v Živo Studio .

Sascha Radev
2020-09-14
All as described funzionate fast shipment
Butterflybistro