Ogrevana Šal USB Ogrevanje Odejo Ogrevanje Šal Stroj 3 Nastavitve Toplote Z Timing Funkcijo Ogrevano Odejo

Oznake: temperatura ogrevane odejo, dekor kariran, odejo, vzglavnik, nastavite, burrito odejo otroci, akaza cosplay, Odejo Šal, Posteljno Odejo, odejo, ogrevanje odeje hišni ljubljenčki, prenosni ogrevano šal.

• Blagovna Znamka: AIHOME
  • Funkcija: Prenosni
  • Številka Modela: Ogrevanje Šal Snemljiv Udobno USB Električni Oblačila

Bullet Točk: 1、Časovne Funkcije: Tri-hitrost, čas delovanja: 60 minut 90 minut, 120 minut.

2, Temperatura Prilagoditev: Obstajajo tri stopnje temperature prilagoditev: nizki temperaturi (35-40℃), srednje temperature (45-50℃), in visoko temperaturo (55-60℃).S stikalom, je lahko popolnoma zavedaš, nadzor nad temperaturo in časom.

3、USB Ogrevanje: USB ogrevanje, nekovinski ogljikovih vlaken ogrevanje žice, mehko in oprijetim, ogrevanje v nekaj sekundah, varno in učinkovito.

4、Mehko Žametno Zajema: velika velikost ogrevanje šal je približno 100*65 cm/39.37*25.59 v in okoli 45*80 cm/17.72*31.50 v.Mehko žametno kritje, kristalno super mehke žametne tkanine, udobno za roko.Grelni element je snemljiv, lahko odstranite grelni element, ki ga želite spremeniti pokrov za čiščenje.

5、Primerno za: je zelo primeren za vas, da uporabite kot šal, v pisarni ali na stol, kavč, vam toplo zimo.

Specifikacija:

Napajanje: USB ogrevanje (5V 2A)

Ogrevanje stanja material: ogljikovih vlaken ogrevanje žice

Krpo material: mehko žametno tkanine

Barva: črna

Velikost: približno 100*65 cm/39.37*25.59 v približno 45*80 cm/17.72*31.50 v

Pakiranje Seznam

1*Ogrevanje Šal

Shincan 123
2021-02-11
No merece la pena,la placa de calor mide 20x30,la manta es suave pero por si sola no es una manta agradable,es decir,no es calentita Lo único bueno es el mando y que se conecta por usb.