Scrunchie Trak za apple watch 6 band 44 mm 40 mm Ženske Watchband Zapestnica Za Apple Watch 42mm 38 mm pas za iwatch SE 44 MM 40 MM

Oznake: ralli watch band, lesene gledam ženske band, clable apple 6, apple ura se band pregleden, usnje watchband ženski, 22 mm zelena watch trak, watchband za ženske, kovinski watch band elastičnim trakom, apple watch 6case, apple watch elastična.

• Velikost 2: Za apple ura 5 4 3 2 1
  • Model 4: za iwatch 6 5 4 band 44 mm
  • Slog 1: za apple watch band
  • Band Material Tip: Tkanine
  • Model: za pulseira apple watch band
  • Blagovna Znamka: jansin
  • Velikost 1: za iwatch band 42mm
  • Model 3: za iwatch band 42mm
  • Dolžina Pasu: 20 cm
  • Tip 2: za apple gledati serije 6 band
  • stanje: Novo z oznakami
  • Vrsta: za correa apple watch 42mm 44 mm 38 mm
  • Fit: ženske Zapestnica pasu
  • Zaponko Tip: elastična
  • Model 2: za apple watch band 38 mm
  • Tip 1: za apple ura se band
  • Model 1: za apple watch band 42mm
  • Številka Modela: Za Apple Gledati serije 6 5 4 3 2 1

1.Velikost :Združljiv za Apple Watch 38 mm/40 mm/42mm/44 mm, združljiv za apple ura SE 44 mm 40 mm, za apple gledati serije 6 5 4 3 2 1

2.Material :Bombaž,Poliester,iz Nerjavnega jekla.V scrunchie Watch band sproščeno dolžina je približno vsaj 15,3 cm, kar je nekoliko ohlapna, če imate manjše zapestje.

3.Design :To scrunchie band je popoln dodatek za vaš gledati, keychain, ali lase tie.debele elastična kot nalašč za vaše zapestje velikost,obstajajo tudi različne klasičnih fotografij, ki jih lahko izberete.

4.Enostavna namestitev :zasnovan z dvojno gumb zavarovanje zložljivi ročaji na obeh straneh.Gre z rafinirano jekla priključki, enostaven za vzlet in namestitev, ki zaklepanje uro natančno in varno.

Paket Vsebuje:

1x gledal band (ne vključuje gledanje)

Povratne informacije 1.Zanašamo se na naše Drustvo-zvezda.si ugled in zadovoljstvo za uspeh,Zato je vaše mnenje je zelo pomembno za nas,prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev. 2.če imate kakšno vprašanje ali vprašanja o vašem naročilu,prosimo, obrnite na nas, namesto dati negetive povratne informacije in reševanje,vam bomo odgovorili vam asap in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave. 3.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati.Shippment 1.Bomo poslali paket, v roku 12 ur od plačila.In glede na državo, izberite najboljše dostava. 2.Vas prosimo, da nas kontaktirate s kakšno vprašanje,vam bomo ponudili zadovoljivo odgovoriti.Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila? 1.Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih). 2.Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket