Original 925 Sterling Srebro kvadratnih Simulirani Diamant Udejstvovanje Poročni Prstani set Za Ženske Fizično streljanje Nakit trgovini

Oznake: sexy igrače ejacktion, skull island 2 wiki, lobanja hoodie bombaž, skull ženske tunics, sonce cvet modrc slim, lobanja howlite kroglice, silicij hitra pot, lobanja suknjič stvari, silicij peko doma.

• Slog: Klasična
  • Fine ali Moda: Fine
  • Kovinskega Žiga: 925,Funt
  • CertificateType: CMA
  • Kovine Tipa: SREBRNA
  • Obroči Tip: Poroko Pasovih
  • Številka Potrdila: RO15
  • Spol: ŽENSKE
  • Priložnosti: Poroka
  • Obliko\vzorec: KROG
  • Strani Kamna: Cirkon
  • Blagovna Znamka: choucong
  • Postavka Vrsta: Obroči
  • Številka Modela: r125
  • Glavni Kamen: Cirkon
  • Nastavitev Vrste: Vile Nastavitev

OPIS ZADOVOLJSTVO STRANK

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.PLAČILO

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Drustvo-zvezda.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno lasti Drustvo-zvezda.si in tudi ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.DOSTAVA

1. Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.POLITIKA VRAČANJA

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala !