JewelryPalace Kvadratnih Ustvarili Nano Smaragdni Prstan 925 Sterling Silver Obroči za Ženske Zaročni Prstan Srebro 925 dragih kamnov Nakit

Oznake: 925 obroč srebrna, peking university, 925 sterl srebrni prstan, obroč zultanit, Srebro 925, sylver ženske obroč, srebro 925 obroč binkoštni opal, obroč taurus, opal rose gold ring, lzx.

• Fine ali Moda: Fine
  • Kovinskega Žiga: 925,Funt
  • Številka Modela: [email protected]#LR
  • Obliko\vzorec: KRŠKO
  • Postavka Vrsta: Obroči
  • Strani Kamna: Drugi Umetni material
  • Spol: ŽENSKE
  • Priložnosti: Obletnica
  • Obroči Tip: Poroko Pasovih
  • Slog: Klasična
  • Kovine Tipa: SREBRNA
  • Nastavitev Vrste: Vile Nastavitev
  • CertificateType: PEKING CUG ZA TESTIRANJE GEM CENTER
  • Blagovna Znamka: JewelryPalace
  • Glavni Kamen: Smaragdno

Vzpon in sijaj!Zaslužiti vaš dan začel na svetlo opomba s to sterling srebrni prstan.

Obroč obroči za ženske prstani poročni prstani, zaročni prstan zlat prstan ZA FIT stackable jih zložite na kup kup prstan srebrn prstan iz nerjavečega jekla obroč obroč iz par obročev prstan srebro 925 sterling silver obroči ženske prstani srebro 925 obroč 925 sterling silver obroči za ženske diamantni prstan poročni prstan srebro 925 nakita 925 sterling silver ZA FIT 925 original srebro 925 sterling srebrni nakit dragih kamnov silver pearl zlato diamond letnik krono iz nerjavečega jekla korejskem slogu žensk indijski nakit nakit, zaradi česar ženske, nakit organizator boho nakit bff prijatelji bohemian ženske pribor angel free shiping luksuzni retro seksi nakit nakit jewlery

Melvinvinluan
2021-01-30
Beautiful but gently for large