Rdeča 5 Pin AC Vžig CDI Škatla Za XR50 CRF50 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc Lifan YX Zongshen Jamo Umazanijo Kolo, Quad ATV

Oznake: 250cc zongshen, crf50 pit bike, nc250, robocop majica s kratkimi rokavi, umazanijo ycf 150cc, atv quad 1000cc, logotip honda crf50, crf50, honda cb400 zadnji blažilec, cdi quad sym.

• Blagovna Znamka: STONEDER
  • Ime Modela: Rdeča 5 Pin AC Vžig CDI Škatla
  • stanje: 100% Nov
  • barve: enako kot na sliki
  • Kakovost: Zagotoviti Dobro Kakovost
  • Številka Modela: Rdeča 5 Pin AC Vžig CDI Škatla
  • FitmentFor: Za XR50 CRF50 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc Lifan YX Zongshen Jamo Umazanijo B
  • Fit Motorja TypeFor 50cc 70c: Za XR50 CRF50 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc Lifan YX Zongshen Jamo Umazanijo B
  • Garancija: Da,
  • Vrsta: Rdeča 5 Pin AC Vžig CDI Škatla

Specifikacija: Pogoj:To je nov element.Barva:Enako Kot Sliko.Velikosti:Prikaži v sliko. ★ Opremljanja: 5 Pin Rdeče AC Vžig CDI Škatla Za XR50 CRF50 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc Motorja Lifan YX Zongshen Jamo Umazanijo Kolo ATV Quad.

Opomba: 1.Pouk ni vključena, strokovna vgradnja je zelo priporočljivo. 2.Prosimo, preverite velikost merjenje grafikon previdno, da se zagotovi, da je pravi element, ki ga potrebujete, preden plačilo. 3.Prosimo, dovolite 0.5-1.0 cm razlika zaradi ročnega merjenja.(1 cm=0.3937"). 4.Barva dejanske elemente lahko nekoliko razlikujejo od seznam slik zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala za vaše razumevanje. ★ Prosimo, preverite izdelek opis in slike skrbno pred nakupom, da preverite, ali je pravilno del, ki ga potrebujete!Paketu: 1 X Kos Rdeča 5 Pin AC Vžig CDI Škatla 1 X Kos Ključnih Verige, Kot Brezplačno Darilo Plačilo: sprejemamo Alipay, Paypal, Western Union, T/T plačilnih pogojev.To spletno mesto za podporo Alipay samo, samo stik z nami, da bi dobili več informacij, če vam je všeč drugi pogoji.Pošiljke: 1) Kupce Prosimo, potrdite, naslov za dostavo, preden naročanje in konča plačilo v najkrajšem možnem času. 2) Če bi iz RaceGuy Trgovini, boste prejeli potrditveno e-pošto.Ko je naročilo odpremljeno, vas bomo po e-pošti sledenje podatkov za naročilo pošiljko.Lahko izberete želen način dostave na Naročilo strani Informacijske med preverite postopek. 3) skupni čas, ki je potreben, da prejmemo vaše naročilo je prikazano spodaj: skupni čas dostave je izračunana iz časa ste naročilo oddali do trenutka, ko je dostavljena.Skupni čas dostave je razdeljena na čas obdelave in čas poštnine.Čas obdelave: čas, ki Je potreben za pripravo vaš izdelek(i) za ladje, ki iz našega skladišča.To vključuje pripravo elementov, izvajanje preverjanja kakovosti in pakiranja za pošiljko.Dobavni rok: rok za vaš izdelek(i) za potovanje iz našega skladišča do cilja.Poleg tega je tranzitni čas odvisna od tega, kje se nahajate, in če vaš paket prihaja.Če želite izvedeti več informacij, se obrnite na servisno službo.Bomo reši svoj problem čim prej.Uživajte!Vrnitev: 1.Vsaka tem je bil preveriti v zelo dobrem stanju, preden prihajajo ven.V primeru, da je bil poškodovan v tranzitu,bomo sprejeli zameno za zamenjavo ali vračilo kupnine.Prodajalec bo odgovoren za ladijski promet. 2.Vrnitev za vračilo ali zamenjavo, prav tako je na voljo za PartsClub za druge težave(kot kupec kupil napačen element,ne potrebujemo več ali Pes),pa kupec, ki morajo zajemati povratni prevoz.Kontakt: Če imate kakršna koli vprašanja pred ali po nakupu,prosimo, pošljite nam e-pošto, najprej bomo dobili nazaj, če vam v enem delovnem dnevu(Izključitev Vikend in Lokalne Počitnice).Prosimo, bodite potrpežljivi.Povratne informacije: 1.Najbolj Pomembno:Neautral ali Negativne Povratne informacije, spremeni nič.PartsClub upanja, vse naše kupce lahko stopite v stik z nami, prvič, v primeru nepredvidenih težav,naše najboljše storitve vedno tu za vas. 2.Če ste zadovoljni z našimi predmet in storitev,5 Star Pozitivne povratne informacije bo zelo cenjeno.