145 cm, Širina Težka vezenje tri-dimenzionalni vezenje bombaž perilo tkanine, mala Marjetica vzorec krpo

Oznake: afriške dolgo krilo, lutka v realnem, lutka tpe, pes tutu, lutka pravi seks, sex lutka silicij, lutka realist seks, tkanine dekle, daisy vezenje, risanka tiskanja Krilo.

• Blagovna Znamka: MEISHIMEIYI
  • Priložnosti: dnevno

Podrobnosti o izdelku: Material: masa.Vzorec: Rastline in cvetje Slog: Japonski in korejski Barva razvrstitev: mala Marjetica vezenje Poklici: Drugi Prodaja: svoboden strižna Uporablja predmet: druge ročno izdelane DIY tkanine Enota za vrednotenje: kos Teža: 520 g/m ali tako.Zgostitev bombaž in lan Širina blaga je 145 cm, vezenine del je 130 cm, velikost sončnica je približno 3*4 cm Vezenje občasno nit uhajanje iglo, je normalno, um, ne da ustrelil .....................................................................................................................................................................................................................Primeren za: vrečko, sprehajalne palice, vrata, zavese, prt, vzglavnik, DIY in tako naprej Primeren je za vse obrt ljubitelji, ki so inclusive dovolj Opomba: krpo skrči približno 5%, morajo rezerve Ta izdelek je krpo, ne pa končni izdelek