LC62-66-350A Avto Električna Moč Glavnega Okna Stikalo za Nadzor Mazda MPV 2001 - 2006

Oznake: komplet power okno, mpv, 1j0 959 753 f daljavo, mazda moči okna stikalo, moč okno, mazda 6 purge ventil, mazda stikalo okno, mazda 323 okno, univerzalna električna moč okno kit, podizač okno.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

Izdelani iz kakovostne plastike, visoka elastičnost in žilavost, v trajno uporabo.

Izvirni standard, direktna zamenjava za stare ali zlomljena ena.

Prihaja v zaprti embalaži, enostavna montaža brez dodatnih prilagoditev.

Lepe izdelave, biti zanesljiv za uporabo in enostaven za montažo in razstaviti.

Specifikacija:

Stanje:Novo Blagovno Znamko

Material: Plastika

Barva: Črna

Namestitev v Vozilo(LHD): Spredaj Levo

Proizvajalec Številka Dela: LC62-66-350A

Opremljanja: Za Mazda MPV 2001-2006

Opomba: Prosimo, preverite številko dela pred nakupom.

Vsebina Paketa:

1 * Moč Okna Stikalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte Drustvo-zvezda.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Drustvo-zvezda.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !