30 cm Puhasto Lutka Čudovit Demon Bika Goveda Plišastih Igrač Polnjene Maščobe Krava Živali Mehka Igrača Za Otroka Darilo Polnjene Lutka Za Zbiranje

Oznake: san x sumikko gurashi, lutka velikan, primeru krava, krava plišastih igrač, ox, pliš ovce, Bullet, jastog polnjene živali, bika plišastih, 30 cm, pliš.

• Blagovna Znamka: GFPAN
  • Številka Modela: 30 cm
  • Tema: TV in Filmski Lik
  • Živali: Govedo
  • Polnjenje: PP Bombaž
  • Značilnosti: Polnjene & Plišastih
  • Postavka Vrsta: Živali
  • Starostni Razpon: > 3 let
  • Obrazec: Genij
  • Material: Bombaž
  • Opozorilo: hranite stran od ognja
  • Vrsta: Pliš/Nano Lutka
  • Spol: Unisex

Pogoj : 100% novih in kakovostnih Material: mehak pliš in pp bombaž Velikost: 30 cm Barva: kot slika prikazuje Package: 1 kos v eno opp vrečko.Spoštovani Kupec: nudimo drop shipping&debelo sevice

Najboljše Storitve

Če nekaj ni sprejemljiva, vas prosimo, da stik z nami prvi

vam bomo zagotoviti najboljše storitve za stranke

prodajalec Obljubo Plačila In Dostave:

1. Bomo predvsem uporabo China Post Air Mail ali EMS ali DHL ali drugih.

2. BREZPLAČNA dostava za kitajsko post zraka parceli , ponavadi traja 15 do 25 dni prihodom.

3. Naše ladje na svetu.Torej, to je mednarodni dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade / dolžnosti.Hvala vam za vaše razumevanje.

•Storitev

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli, tako da lahko sledimo navzgor.Če imate kakršnakoli vprašanja ali podporo od nas, bomo odgovor v roku 12 ur od poslovnega časa.

•Prejemu Vašega Postavka

Zaradi različnih merskih priročnik,1-2 cm palčni napaka v mejah normale,če ste našli izdelek, ki niso primerna za vas,se, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije,vam bomo zagotoviti najboljše storitve za stranke.

Ko boste prejeli vaš element, prosimo, preverite to takoj, da poskrbite, da se ujema opis v seznamu.Če nekaj ni zadovoljiva, se, prosimo, obrnite na nas in mi bomo poskušali naše nadvse ga rešiti.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če ste zadovoljni, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Najlepša hvala .dragi prijatelj.

Vaš Satisfation,Naše Opravljanju!

Guest User99