2160P/4K 360° Panorama kamere vožnja Avtomobila snemalnik DVR Najnovejši Avto 3D Surround View Spremljanje Sistem Dual Lens Infrardeči svetlobi

Oznake: 3d prostorski pogled, 4k delovanje fotoaparata, cam dash, DVR, detektor radar, smart avto camera 4k, kamera skrita, snemanje video, pogon recoder wifi, kamera dvr avtomobili.

• Video Kodo: H. 264
  • Blagovna Znamka: Vehemo
  • Vmesnik: USB2.0
  • Izvirni Paket: Da,
  • Slikovnih pik: 1200Mega
  • Sličic Na Sekundo: 30
  • Skupščina Način: Skrite Tip
  • Ločljivost Kamere: 1280x720
  • Postavka Vrsta: Avto DVR
  • Video Format: mp4
  • Max Zunanji Pomnilnik: 128G
  • Pixel Kamera Na Sprednji Strani: 2160P x 2160P 4K
  • Pomnilniška Kartica Reding Hitrost: Razred 10
  • Zaslon Na Dotik: No
  • Število Leč: 2
  • Proizvajalec Čipov: Novatek 96660
  • Zorni Kot: 360°
  • Posebne Funkcije: Wifi Funkcija
  • Baterija: Vgrajeno

1. 360° Panoramski streljanje na sprednji objektiv, infrardeča svetilka za spremljanje način, ki lahko samodejno preklaplja med dan in noč v različnih snemanje okoljih; 2. Ta izdelek podpira spredaj in zadaj dvojno snemanje, lahko izberete pogled od zadaj kamero prosto; 3. Podpora parkiranje spremljanje skrči video, parkirišče spremljanje načinu naprava samodejno preklaplja Wifi bolj trpežne skrči video 4.Zanke Snemanje:Z zanko za snemanje, najnovejši posnetki se samodejno prepiše najstarejši ena, ko je TF kartica polna, ne boste nikoli zamudili nobenega trenutka. 5.Nastavljiv Objektiv: objektiv obračajte, da nastavite svojo smer, da bi dosegli najboljše vidno polje.

Funkcija:

Fotografije brskanje ikono: Kliknite, če želite brskati po fotografijah; Video preklapljanje ikono: kliknite na diktafonu, da začnete ali ustavite trenutno snemanje; Foto ikono: Kliknite, da posnamete fotografijo trenutnega zaslona za predogled; Celoten zaslon ikono: Kliknite za ogled v celozaslonskem načinu predogled; Ikona za nastavitve: Kliknite "Enter uporabo funkcijskega menija nastavitve" zaslon. 4. Menu opis funkcij HD Predogled: Omogoči HD kakovosti predogled na telefonu, ki je privzeto omogočeno; Fisheye način: stikalo za krožni panoramski način predogleda, da odprete standard; Kakovost slike: Nastavite kakovost zaslona fotoaparata na stroju na "Visoko"; Izpostavljenost ciljna vrednost: prilagodite vrednost osvetlitve (Ev) video posnetkov in fotografij, privzeta vrednost je 0.0; 5.Namestitev Opombe Glavni organ diktafon popravki vetrobransko steklo, v primeren položaj skozi osnovno 3M lepilo, in pogled od zadaj kamero, se lahko določi v zadnje okno ali prevoz rep kritje; BMW Linijsko ožičenje metoda: ustrezen vmesnik, ki je pravilno priključen nazadnji gostiteljice Fotoaparat, rumeno črto B + povežite dolge napajanje avto varovalko polje, rdeča črta Acc povezavo Avtomobilsko zavarovanje polje Acc, črna žica za ozemljitev poberem avto žice za ozemljitev.

Glavni krmilnik: Novatek 96660 Senzor: Sony IMX326 Pred kamero pixel: 2160P/4K Po kamere slikovnih pik:720P Spredaj ogledalo kota: 230° Objektiv rotacije kota: 360° Zadnji objektiv: 140 stopinj Sprednji objektiv fill light: CD-jev samodejno infrardeče luči stikalo Barva: Črna Določitev metode: 3M nalepka Napajanje: vhod 12V (rumena: moč/ red: ACC/črna: tleh žice), se izhod 5V 2A Power interface: 5V / 2A MIKROFON USB port Funkcija kamere: App fotografije Napajalni kabel, dolžina: 3 metrov Zadnji pogled dolžina: 6 metrov Brezžično omrežje: Odpri razdalji približno 30 metrov Pralni poraba energije: 2.5 W-3.5 W Delovna temperatura: -30℃-70℃ Objektiv: 7G IR_CUT Zaslonka: 2.4 Video zapis: MP4 Foto format:JPG Kamera zadaj 50 M/min Video kodiranje: H. 264 Gravity sensor: vgrajen visoko precizne tri-osni senzor Wifi:podporo Zanke za Snemanje:podporo Zaznavanje gibanja:podporo WDR širok dinamični: podpora 24H Parkiranje spremljanje:podpora Night vision funkcijo: infrardeče svetlobe Fotografiranje: podpora Audio: Vgrajen Pomnilniške kartice: 4G-128GRazred 10(NI priložen).Če ne morete uporabljati TF kartice, jo lahko formatirate pralni enkrat, in TF kartico, ki jo je dal v lahko uporabljate kot običajno.1. Video snemalnik Diktafon običajno evidence, da modra svetloba je vedno in rdeča lučka počasi utripa; 2. Mobilna aplikacija navodila za uporabo Odprite nameščene mobilni terminal aplikacijo "WFCARDV360", kliknite na bližnjem povezavo ikono, da vnesete vmesnik: 3. Ikona opis funkcij Ikona za snemanje: utripa med snemanjem; Panorama ikono: Kliknite na "Status Monitor" zaslon za panoramsko krožno predogled; Dve mreži ikone: kliknite na predogled spremljanje zaslon, ki je razdeljen na dva dela; Štiri mrežo ikone: kliknite za prikaz "spremljanje zaslon" (razdeljeno na štiri podpoglavja,-mreža primeri); Polobli ikono: Kliknite na spremljanja stanja zaslon za primer polobli; Valj ikono: Kliknite status valj predogled; Spredaj in zadaj fotoaparat preklapljanje ikono: Klik za vklop na sprednji fotoaparat ali pogled od zadaj kamero primer; Video brskanje ikono: Kliknite, če želite brskati po posnetih video datoteke, kliknite "Prebrskaj".Specifikacija:

Jezik: Podpora telefon sistemski jezik.