Srebro 925 Kača Verige 925 Sterling Srebro Womens T Trak Kača Verige Zapestnice Bangles DIY Čar Zapestnice

Oznake: 925 križ bangle, 925 bangle obsešati, pan 925 kača, 925 safir bangle, 925 hamsa bangle, 925 tajski zavrtimo bangle, 925 kosti bangle, 925 cuf bangle, 925 vijak bangle, kača bangle 925.

• Spol: ŽENSKE
  • Blagovna Znamka: Vhand
  • Priložnosti: Stranka
  • Nošenje Priložnost: Božič,/valentinov,/Rojstni dan,/Poroka/Stranka/Predlaganje
  • SREBRNA: srebro 925
  • Glavni Kamen: Cirkon
  • Slog: Trendy
  • Uporaba: Posebno DIY Čar Noge Darilo Matere, Žene, Otroci, Družine, Prijatelja
  • Fit: vse Evropske čar zapestnice
  • Kovine Tipa: SREBRNA
  • Material: 100% 925 Sterling Silver
  • Zapestnice Tip: Čar Zapestnice
  • Kovinskega Žiga: 925,Funt
  • Obliko\vzorec: Srce
  • Svetleč Minnie Portret TRENUTKE Naramnicami: Da,
  • Številka Modela: FLB139
  • Vrsto Certifikata: GDTC

Dobrodošli v Diamant Ljubezen,vaš končni destinacija za nakupovanje verodostojno srebro čare, čar zapestnice, in murano stekleni biseri.Vse kroglice, ki so posamično handcra f ted z verodostojno trdna 925 sterling srebro, biseri so 925 žig na vsaki noge 925 Sterling srebro zlitina o f srebra, ki vsebuje 92,5-odstotna masni o f srebro in za 7,5% po masi o f drugih kovin, običajno bakra.To beauti f ul čar je cast o f trdna .925 sterling silver.Združljiv je z Pandor, Troll, Chamilia, Biagi in drugih nakit, in zamenljivi z Pandor čare / kroglice!Izdelan o f Sterling silver, na f ect gi f t f ali katero koli priložnost.To so samo f ali kroglice, verige in škatle niso vključeni.

Izdelek : Material : Pristen 925 Funt Silve Uporaba:DIY čar zapestnice Množice:ljubitelji, ženo, dekle,ženske

Plačilo Obstaja veliko različnih vrst plačila lahko izberete v Drustvo-zvezda.si.Predlagamo, DEPOZITNI in plačila s kreditno kartico je tudi sa f e f ali tako o f nas,ker bo noraml postopek,približno 24 ur f ali Drustvo-zvezda.si con f irm vaše kreditne kartice v f ormation,v tem času, f ali sa f ety o f obeh straneh,vam ni dovoljeno, da ladja,in predmetov, ki bodo dobavljeni v 1-2 dneh, ko Drustvo-zvezda.si con f irmed plačilo v f ormation.Dostava Politike 1)elementi bodo sended v roku 48 ur a f ter con f irming plačilo. 2)predmete, ki lahko dosežejo 12-21 delovnih dni. 3)č e ne boste dobili točke,nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.Vračajo Politike 1)č e je treba vračajo f ali zamenjavo ali f ull re f und ,prosimo, obrnite na nas. 2)izdelki morajo biti v svoje prvotno stanje, ne nosite, ali spremenjeni. 3)predmet se lahko vrnejo v roku 15 dni a f ter potrdilo o prejemu. 4), ki se vračajo f ee je a f f orded za kupca.Povratne informacije 1)Mi bo vsak e f f ort, da svoje nakupovalne najbolj prijetno in se sprašujem, f ul! 2), Prosimo, pišite nam bo f rude pustimo negativne f eedback, nam daje priložnost, da odpravite težavo. 3)Ko boste pustili pozitiven f eedback f ali nas, se bomo vrnili na enak da boste takoj.Pišite Nam I f imate kakršne koli težave, vas prosimo, f jegulja f ree, da nas kontaktirate, za pošiljanje e-pošte, da sem jaz, vam bo odgovoril v roku 24 ur.Prosim, ne pustite, nevtralno ali negativno f eedback kot način komunikacije.