6pcs 1/4" Hex HSS hitroreznega Jekla Nit Polžastega Vijaka M3 M4 M5 M6 M8 M10 Meritev Sestavljenih Tapnite Drill Bit Tapnite

Oznake: karbida grezilo bit, laptop m3, vrtanje tal, carbid, vaja tapnite, 42mm drill bit, sveder hss za kovine, netbook eno, prilagodite lesa krog kronske žage, intel core m3 8100y.

• Vrsta: Jedro Drill Bit
  • Dolžina: Več
  • DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Številka Modela: TL00047
  • Uporaba: Vrtanje Kovin
  • Material: Hitroreznega Jekla
  • Blagovna Znamka: Krachtige

Primeren za vrtanje, narezovanje in rezanje na mehke kovine, aluminij pločevina, železo, itd.Hitro zamenjavo composite membrana, uporablja sveder robovi načelo.Vrtanje in prisluškovanje v enem, v enem koraku obdelave, močno shrani faze predelave in časa, stroškov, izboljšanje delovne učinkovitosti.Self-centriranje na točko, ne potrebujemo pomočnika center vrtanja ali center za štancanje.Visoko trdoto, nerjavnimi, trdna in trajna.Tip: Vaja Tapnite Material: hitroreznega jekla Količina: 6 Kosov (M3, M4, M5, M6, M8, M10) Širina: 54 mm - 58mm/2.13" - 2.28" (Pribl.) Premer: 3 mm - 10 mm/0.12" - 0.39" (Pribl.)

6 x Sveder