28" Visoko Temperaturo Firber Pisane Lase Lutka Glave Lepo Frizerski Usposabljanje Glavo Lepo Lutke Frizer Manekenka Glavo

Oznake: vodja manekenka, barbi glavo, darice lutka lase, clipper lase, manekenka, človek lutke, nadzor lepo, fr lutka, dojenček glavo rdeča, manekenka ženski manekenka.

• Material: PE
  • Dolžina las: 75-80 cm
  • Velikost glave: 53 CM
  • Funkcija: pletenic frizerski
  • Blagovna Znamka: ZANGXI
  • Spol: Ženski
  • barve: barvita lase
  • Lase Materiala: 100% sintetičnih las

28" 100% Visoko Temperaturo Firber Pisane Lase Lutka Glave Lepo Frizerski Usposabljanje Glavo Lepo Lutke Frizer Manekenka Glavo

Brezplačno Darilo, Kot Sledijo :

1.zakaj barve las ne zdi, točno tako, kot slike, prikaz ali opis pravi?Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Te slike so posnete v živo, za vašo referenco samo, morda nekaj razlog, velikost in barva je različna, da dejansko lase, prosimo, prevladujejo v naravi, hvala za vaše razumevanje in podporo. 2.Kako pranje las ?Ko vzpostavite pričeska nekajkrat ,prosimo, uporabite šampon in balzam za lase za čiščenje las ,nato dajo na lase, v sobi ,se naravno posuši ,ne dajo na soncu 3.Jaz sem prodajalca,jaz bi želeli kupiti več izdelkov,kar je veleprodajno ceno?če bi radi kupili veliko količino,nas prosimo kontaktirajte, mi vam bo dala najboljše cene, najlepša hvala! 4.kako glavnik lase?Glavnik peščica lase s prsti.Nežno glavnik lase od konca lasulja s posebnimi glavnik.Roll trakovi za lase, v smeri od konca,podaljšati uporabo časa,je bolje, da off visoko vročino

Sharmaky Sharmarishab
2020-11-16
Wonderful head, delivery fast, all well packed, colors as in the picture, length chic, comb gum in the set, I advise
Melis 1984
2021-01-08
Hair as in the photo, one in one. Of course, even close not natural. The children confused them, but with a spray for hair I could comb them. They are very long, thick. On the forehead are liquid, of course, if you make a smooth parting is not beautiful. Braided very easily, bought a daughter for 6 years, she is delighted, she really wanted to braid a doll, that's even better. In general, for children is very cool. It came straight to the holiday as I calculated.