ONEUP Punch-brezplačno Kopalnica Polica Šampon Kozmetični Tuš Police, Stenske Kuhinjske Shranjevanje Rack Brisačo Bar, Kopalnica Acccessories

Oznake: stekla orhideja, držalo za brisačo, stenske polica kuhinja, acccessories gopro, rok tuš, eko glavo tuš, V kopalnici polica, bento polje oneup, dodatno kopalnico set, dr. dejan paravan kopalnica shranjevanje.

• Feature3: Kozmetični in toaletni izdelki
  • Velikost: 40x12x8cm
  • Funkcija: Na zalogi
  • Feature1: Kotu ShowerShelf
  • barve: Siva, bela, črna
  • Teža: 610g
  • Vrsta: Dva kosa
  • Material: Varstvo okolja ABS
  • Številka Modela: Kopalnica Police
  • Feature2: Kopalnica kotu stati
  • Blagovna Znamka: oneup

Funkcija 1. Ne izsekavanje namestitev, brez poškodb stene. 2. Z uporabo različnih prizorov, lahko dajo ne samo šampon kozmetika, ampak tudi kuhinja zelišča. 3. Drenaža načrta za preprečevanje vodne akumulacije, močna obremenitev ležaja, zavrne spusti Specifikacija Barva: Siva, bela, črna Velikost: 40x12x8cm Teža:610g Material: varstvo Okolja ABS Opomba: · dejanska ročno merjenje lahko bilo narobe.Dejanska velikost je odvisna dejanskega izdelka. · Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike, se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Koyenikantaiwo
2020-09-30
The shelf is good, good. Still did not attach to the wall, but the material is worn
Jronsak1224
2020-09-17
The color is not pure white, but Milky, the iron aluminum barely inserted, all on the nozzles. I do not advise, for such money it is not worth taking.