L298N Dvojno H Mostu Motornih Gonilnik Krmilnika Odbor Modul

Oznake: brushless motor vezja, dc voznika motornih, 16 kanalni adc, led mosfet, l298, brushless voznika motornih, motorna plc, diy koračnih nadzor motorja, max31855 termočlen, ir2153.

• Vrsta Motorja: dc motor
  • Certificiranje: NOBEN

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Pogon Del Vrha Tok: 2A

Logika Terminal Napajanje: +5 V ~ +7 V (Napajanje v vozilu: +5 V)

Logika Del obratnih: 0 ~ 36mA

Krmilnega Signala Razpon Vhodne Napetosti: Nizka:-0.3 V; Visoka: 2.3 V

Dvojno H-Most Motornih Voznik modul Odbor, ki uporabljajo ST je L298N čip lahko neposredno pogona, dva 3-30V DC motor, in zagotavlja 5V izhodni vmesnik, lahko 5V single-chip vezje za dobavo podporo 3.3 VMCU nadzor, lahko preprosto nadzorujete DC motor hitrosti in smeri, lahko tudi nadzor 2-faza koračnih motorjev, smart avto bistvenega pomena.

Pogon Terminal Napajanje: +5 V ~ +35 V;

(če drugi treba powered by odbora, napajanje je treba +7V~+35V)

Enable Signal Razpon Vhodne Napetosti: Nizka: -0.3;

Visoka: 2.3 V

Temperatura skladiščenja: -25 ~ +130 deg C

Druge Razširitve: Nadzor kazalniki, logična enota napajanje vmesnik

Velikost(L x W x H): 55 x 60 x 30 mm

Paket Vključuje: 1 x L298N Koračnih Motornih Gonilnik Krmilnika Odbor Modul

Waring:

Zaradi fin velikosti, v visoki napetosti, visoko obstoječa raba, prosimo, uporabite sredstvo za prisilno hlajenje

Moč je omejena s 78M05, če voznik je več kot 15V motor, prosimo, uporabite zunanji 5V napajanje.

Opomba:Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na Drustvo-zvezda.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na Drustvo-zvezda.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.

Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.