2020 modni trend visoko-top čevlji z visoko-top bombaž čevlji čevlji priložnostne toplo plus žamet moške Martin škornji za moške superge priložnostne

Oznake: martin čevelj, boot dr., doc čevelj, doc kuna, marten, dr. marten, dr. martin moški, dokumenti, martin, dr. martin.

• Obloge Materiala: Bombažne Tkanine
  • Zgornji Material: Bombažne Tkanine
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Vložek Materiala: EVA
  • Čevlji Tip: Osnovna
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Blagovna Znamka: Obsteqar
  • Zapiranje Tip: Čipke-Up
  • Funkcija: Trpežnih
  • Sezona: Pozimi
  • Podplat Materiala: Gume
  • Številka Modela: moške superge

Tri sto osemdeset pet

Dragi kupec, če menite, ladijski promet pristojbina je preveč drago, prosim, ne dvomijo v kakovost naše čevlje.Kakovost naše čevlje je res dober.Pravkar smo dodali stroškov pri čevlji za ladijski promet pristojbina, tako da kaže, da so čevlji, ki so poceni, ampak tovornega je drago.V resnici, čevlji so dražji od tovora.Zahvaljujemo se vam za razumevanje,veseli nakupovanje.

38569562232588850 moški čevlji

Država

Moški In Ženske Velikosti Grafikona

ZDA

5.5

6.5

7.5

8.5

Evropske

Stopala Dolžina(M M)

Država

Moški In Ženske Velikosti Grafikona

ZDA

9.5

10.5

11.5

12.5

Evropske

Stopala Dolžina(M M)

Opomba 1 : Prosimo izberite velikost glede na vaše dolžina stopala.

Opomba 2 : Stopala Dolžina = vložek dolžina (1-1.5) CM

Opomba 3 : poslali Smo čevlji po Višini, velikost , Če boste ugotovili, da obstaja 3 držav čevlji velikosti, samo uporabite Evropi velikost grafikona, da preveri, ali so čevlji, ki ste ga prejeli, drugi 2 držav velikost mogoče prezreti

Opomba 4 : Stojijo naravnost na papir, označite točke najdaljši spredaj toe in pete, dolžina dveh točk je dolžina stopala.

Opomba 5 : dolžina levo nogo in desno nogo, je lahko nekoliko drugačna , prosimo, merjenje večjega.Opomba 6 : Če so vaše noge razmišljati in široko, predlagamo, da se odločite ena velikost večja.če so ozke in tanke, vam predlagamo, da izberete eno velikost manjši.

Zadovoljstvo:

Ko prejmete čevlje, Če boste ugotovili, da Obstaja 3 držav čevlji velikosti, samo uporabite Evropi velikost grafikona, da preveri, ali so čevlji, ki ste ga prejeli, drugi 2 držav velikost mogoče prezreti.

Če imate kakršno koli vprašanje, nas prosimo kontaktirajte.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.

Prosimo, da nam priložnost, da reši vsak problem.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so in bodo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave.

Dostava Pogoji:

Dobavni rok: Vse elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po prejemu plačila.Boste obveščeni po e-pošti s številko za sledenje po svoje je bil paket pošiljajo ven.

Package: Vse elemente, ki so strokovno pakiran z grea

t skrbi za zagotovitev varne dobave

Pustite vaše povratne informacije

1. Če ste dobili in tako kot naše elemente,pozitivne feeback je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo.

2. Obrnite se na nas, preden ste zapustili negativne ali nevtralne,prepričani, da bomo rešili težavo v najboljši možni način.

Hvala za vaš čas!

O Ushakova
2021-01-26
The shoes are good, they are sewn dipping, there is no smell, but they are milky for 2 sizes. At me 40, took 41 R., still tight. At Kago wide leg do not recommend taking, on the leg sit not bad, look cool. But not for our winter, for the spring, for the autumn. Came quickly, the quality is excellent, the product is as in the photo, the sales is sociable, I recommend! Thank you! Everything was done quickly!