Brezplačna dostava Auto 18pcs Terminal Odstranitev Orodja Avtomobilski Zvočni Vzdrževanje Navigacijskih Rep Žice Pas Orodja za terminali


Oznake: avdio orodje, radio orodje, komplet orodja, popravilo plastike, Vrata Trim, avdio ključ, auto trim removal tool kit, Avto orodje za popravilo, avto radio orodje, avto ključ radio.

€6.03
  • Na zalogi
  • d451  • Vrsta: Ročna Orodja
  • Številka Modela: HD-18

Plačilo: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Shippment:

Postavka so poslani v roku 7 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se, prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah, prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

Kontakt:


Napiši mnenje

Podobni izdelki