Trajno Strokovno Nerjavečega Jekla 1.6 M Zložljive Kolobarjih Žica Vrvica Za Opaljivanje Tega Varnostna Vrv + Zaklepanje Carabiners Sivo Plezalni Pripomoček

Oznake: zaklepanje žice, jeklene vrvi, kabelsko ključavnico, ključ omarico zaklene, zaklepanje potovanja, zaklepanje, vrvi jeklene žice, zaklepanje na prostem, žabica žice, žabica jekla.

• barve: Siva
  • Vrsta: Carabiners & Quickdraws
  • Blagovna Znamka: MagiDeal

Opis: Material: Nerjaveče jeklo Barva: Siva Kolobarjih del dolžina: cca 10 cm / 3.94 palčni Premer: cca 1,5 cm / 0.59 palčni Lahko raztegnejo do 1.6 m / 62.99 palčni Z 1mm notranje jeklene žice Prenosne, lahke, trpežne in večnamensko Z 2 carabiners, za enostavno priključitev na kajak, rod in vrečke,ohraniti svojo opremo varno in v mestu

Paket Vključuje: 1 x Zvito vrv

Prosimo, Preberite Pred Nakupom

POŠILJKO

1.Dostava po celem svetu, samo razen v nekaj državah .

2.Večina držav nudimo Brezplačno dostavo po Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus , le pričakujejo oddaljenih lokacijah.

3. Bomo ladja vaše naročilo pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

4.Dvakrat preverite in potrdite vaše naročilo naslov tekmo naslov za dostavo, smo samo ladjo, da bi naslov.

5.Čas Dostave :

6. Če niste prejeli vaše naročilo, ko 25 delovnih dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Obljubljamo vam bomo pomagali do pošiljka prispe za vas!

Plačilo

Prosimo, plačati v roku 7 dni od naročila.Bomo poskrbeli dostave ASSP.

PO PRODAJI STORITEV

POVRATNE informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitiven komentar bo za nas zelo pomemben.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5stars če ste zadovoljni z našimi storitvami.In bomo tudi ponudili 5 zvezdic povratne informacije.

Če imate kakršne koli težave z naših izdelkih ali storitvah,vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse probleme in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.