4K CCTV Video Nadzor Kit 4CH POE NVR 8MP na Prostem Nepremočljiva POE IP Kamere H. 265 Varnostne Kamere nastavitve Sistema simicam

Oznake: zoohi ip kamero nastavite, hibridni fotoaparat, fotoaparat secur, fotoaparat kit, kamere cctv kit varnostni sistem, besder kamere ip, kamere cctv brezžični, fotoaparat surveil, 2 cctv kamere sistema za zaščito, komplet, poe injektor.

• Ločljivost: 4K/8MP Ultra HD
  • Fotoaparat Materiala: Matel Kamere IP
  • Podpora HDD: Podpora 1TB HDD,Max podporo 4TB
  • IR-Cut Night Vision: do 30 m / 100ft
  • Pametni Ogled: prost app Danale
  • Fotoaparat zgrajena z mikrofonom: Audio Snemanje Kamere
  • Dolžina Kabla: 20m
  • Objektiv Kamere: 2,8 mm
  • MP: 4MP
  • Video Izhod: VGA/HDMI
  • Video kodiranje: H. 265
  • Blagovna Znamka: SIMICAM
  • KOS Fotoaparata: 4pcs
  • Certificiranje: NOBEN
  • POE NVR: 4CH 4K POE NVR
  • Podpora multi language: Angleščina,španščina,ruščina, itd.
  • alarmni sistem: Zaznavanje gibanja/E-mail opozorilo/APLIKACIJA pritisni in
  • Video Vhod: 4 Channel
  • Številka Modela: ipk-04

Opomba: zaradi posledic epidemije, bomo izberite logistika način glede na dejanske razmere zagotoviti varno prispetju blaga.Ko bo naročilo bomo izbrati najboljši logistika načina glede na situacijo

SIMICAM 4K cctv Sistema

4K Ultra HD

V simicam 4K 8MP POE IP Kamera z ločljivostjo 3200*2160 dostave višja kakovost slike.bolj v podrobnosti.

Audio Snemanje 4K POE Fotoaparat

Zgradili-v integrirani mikrofon naj slišite zvok okrog kamere,evidence, kaj ljudje pravijo, da je verodostojno z zvokom video snemanje

4K ,Vidite vse, kar je v podrobnosti, night vision je do 30 m/100ft

Zahvaljujoč 24pcs močan ir Led, 4K ip kamera bo zajemanje okolice, ponoči pa do 100ft.

Plug and Play POE Sistem

Power over Ethernet pomeni IP kamere priklopite na NVR z enim kablom, ki prenaša tako za napajanje in podatke.Ni za izmenični tok, ki je potrebna, manjše tveganje električnega uhajanja in ga lahko tudi preprosto nastavite.

48V POE CCTV Sistema,do 100 metrov prenos na daljavo

5in1 DVR

5in1DVR podporo AHD TVI CVI IP ,podpora 500 GB'4TB Harddisk

Predvajanje videa

Shranite več pomnilnika in dobili gladko potok H. 265

H. 265 (HEVC) Video Stiskanje podvoji kodiranje učinkovitost v primerjavi s predhodnikom H. 264. To pomeni, H. 265 video prihrani okoli 50% bitne hitrosti pri enaki kakovosti kodiranja.

Multi user dodaj pogledu na istem času

Hitra Gibanja Opozorila

Ko dectects premikajočih se predmetov in sprožijo opozorila, ko nevarnosti occure, je Hiseeu 4k poe cctv sistema, boste o tem obveščeni takoj

4K ,Vidite vse, kar je v podrobnosti, night vision je do 30 m/100ft

Zunanje daljinski upravljalnik je na voljo

Pri povezovanju Hiseeu 4K POE CCTV kamer na zaslon, zunanji daljinski upravljalnik lahko zamenjavo miške za delovanje.

IP67 Nepremočljiva Kovinski IP Kamero,pogosto uporablja za v zaprtih prostorih in na prostem

Fotoaparat Delovna Temperatura: -25°C ~ 50°C (-13 °F ~ 122 °F)

SIMICAM 4K POE Fotoaparat Specifikacije:

SI1. Slikovni Senzor: 1/2.5" CMOS Senzor; 2. Učinkovitih slikovnih točk: 8.0 milijona slikovnih pik (3840X2160); 3. Objektiv: 3.6 mm; 4. Zorni kot:Horizontalna 97 stopinj; Navpično:51 stopinj; 5. Dnevno/Nočni Način: Samodejno Digitalno Radiodifuzijo; 6. Min. osvetlitev: 0 Lux z IR osvetlitvijo); 7. IR Razdalja: 30m (100ft); 8. Blacklight Odškodnine: Podpora; 9. Zmanjšanje hrupa: 3D DNS; 10.Ločljivost: Glavni Tok : 3840x2160,2560x1440,2304x1926;Storitve Tok: 640 x 360; 11. Bitna hitrost: Glavni Tok : 1024Kbs ~ 8192Kbs; Storitve Tok: 64Kbs ~ 512Kbs; 12. Fram Stopnja: Glavni [email protected], Sub [email protected]; 13. Audio Vmesnik: Bulit v Mikrofon; 14: Netwotk Protokol: HTTPS,SSL,TCP/IP,UDP,UPNP,SMTP,NTP,DHCP,DDNS,FTP,P2P; 15: Napajanje: DC12V&PoE(IEEE 802.3 af); 16: Moč:

Pa3k Krpan
2020-12-28
Got in a box with a poperka. It's been a long time in Russia. Quality is not bad. Cameras in a metal case. Connected turned it on. Did the setup. It remains to be installed on a permanent place.
Deryabinae
2020-12-16
The parcel went oooochen long. The salesman goes to any contact. I'll add a review. packed very well
Sosapampa
2020-11-14
Everything works fine, from China to Russia came quickly, but already on the territory of the Russian Federation, the delivery service took a long time to deliver.