Kavč Shranjevanje Organizator Anti-slip Postelji Vrečko Raztegljiv Kavč Strani Torbica Visi Kavču za Shranjevanje Postelje Imetnik Žepi Dobave

Oznake: pritisnite vino, zunanji trdi disk, napajalnik, , pokrov hd, kimax, 16TB, apple pritisnite, primeru disk usb, trdo pokrivalo, kavč za shranjevanje, primeru hd usb c.

Material:Krpo

Barva:rdeča

Teža:162.0 g

Značilnosti Izdelka:

100% čisto nov z veliko kakovosti.

Izdelan iz obstojnega non-woven, super mehka pongee tkanine, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje.FUNKCIJA: 5 stol žepi, ki so oblikovana za vaš Pametni telefon, knjige, revije, TV daljinski upravljalnik in tako naprej; to je zelo priročno shranjevanje pomočnika, ki ohranja vaš elektronski dodatki organizirano.NAMESTITEV: Kraj koncu s strani organizatorja znotraj in pod svoj kavč blazine za varno organizator v mestu.Če je preveč dolgo, in ki jo želite prilagoditi, ga lahko tudi, roll up, in nato dajo pod sedežem.Ustreza za najbolj kavču, počivalnik in stol, roke, ne samo, da je priročen organizator, ampak tkanina ščiti tudi orožja počivalnik

Material: Brušeno pongee + 80 g pralne prešite bombaž + podloga

Neto teža: 0.15 kg