Akril oblikovanje materiala krog kroglice barve, lahko izberete 8 mm svoboden močen čudež kroglice za otroke cutely nakit dodatki

Oznake: meso žar shawarma, ryuko matoi številke, polo gti 6r spojler, trenirka rugby otrok, drsna puzzle mini, trenirka nastavite kratek, valovno dolžino ogrlica, tranzistor fqa40n25, tranzistor fm 150 w.

• Material: Akril
  • Element Teža: 0.25kg
  • Postavka Premer: 8mm
  • Ime: Čudež močen kroglice
  • Blagovna Znamka: MHS.SONCE
  • Velikost Kroglice: 8 mm
  • Številka Modela: svoboden čudež kroglice
  • Uporaba: za nakit, pribor
  • Postavka Vrsta: Biseri
  • Ime Modela: svoboden čudež kroglice
  • Kroglice Barve: Kot slike
  • Postavka Obliko: Okroglo Obliko
  • Pakiranje: 250pcs/veliko
  • Original: Kitajska mailand
  • Fine ali Moda: Moda

akril oblikovanje materiala krog kroglice barve, lahko izberete 8 mm svoboden močen čudež kroglice za otroke cutely nakit dodatki

1.Biseri Velikost:8 MM 2.Barva:Kot slika 3.Tech:DIY čudež močen bead 4.Oblika:okrogla 5.Pakiranje:250pcs/lot 6.Uporaba za:za nakit, pribor 7.Original:Celinska Kitajska

izdelkov, povezanih z odpremo

Brezplačna dostava po Kitajskem Post Zraka e-Pošte-Če vaša količina je primerna, prijazno svetovali izbrati DHL, EMS, ali UPS, se bomo potrudili, da izberete najbolj primeren način za vas.Kakršna koli vprašanja dostave, obrnite na nas.

Plačilo -Depozitni, vodilni tretjih oseb online plačila platformo od Alibaba Group, podpora za veliko plačilo načine, Vedo več prek (http://escrow.Drustvo-zvezda.si/index.html) Povratne informacije in Reševanja, Bi vam zdi, da karkoli bi si nesrečen, vljudno prosim, da me kontaktirate pred odhodom negativnih/nevtralna povratne informacije ali odpiranje spora.Bomo rešili problem za vas, prijazno in hitro.Stik z nami bodo najboljši način rešiti problem.Cenimo vašo nakupovalno izkušnjo, smo vedno poskuša narediti bolje.

Če ste zadovoljni z našo transakcijo, smo toplo vas vabimo, pustite pozitivne povratne informacije.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.Storitev 100% Garancije, Če niste zadovoljni, nisem zadovoljen!Vaš sastisfication je naša sreča!Samo e-poštni me, če niste zadovoljni s katerim koli od mojih izdelkov Bomo po najboljših močeh, da reši vse težave.

100% Vračilo 100% Zaslug 100% Zamenjava 100% Izmenjavi.

Brez rok, Brez Heca.

Leandro Gessinger19