Snežaki Božič Novo Leto je Garland 6M 40PCS LED Luči Niz Prostem Nepremočljiva Počitnice Razsvetljava Za Stranke Deco Ulica Festoon

Oznake: anti prostem sneg, sneg pošto moški prostem, grition moški prostem, snežak, christma dekor za dom, santa clau, velik snežak, christma lutka, santa claus snežaka, sled na prostem sneg.

• Napajanje (3M 20PCS LED): 3 x AA baterije
  • Package Seznama: 1 x Razsvetljavo Niz (Baterije niso vključene)
  • Številka Modela: BJ-DCXR
  • 6M 40PCS LED: Toplo & Bela Svetloba
  • Tip 4: vila luči
  • Tip 2: ulica garland
  • Tip 6: led garland
  • Oblika: Snežaki
  • Vir Napajanja: Suhe Baterije
  • ID izdelka: BJ-DCXR
  • Nepremočljiva: Da,
  • Napetost: 4.5V
  • Funkcija: Snežaki Božič Novo Leto je Garland Vodotesen Svetlobni Niz
  • Tip 7: Zvezda Dež, LED
  • Tip Vtiča: NOBEN
  • Tip 1: Festoon na Oknu
  • Blagovna Znamka: KINGSHAN
  • Postavka Vrsta: Biseri
  • Tip 3: Novo Leto JE Garland
  • Tip 5: Božični luči
  • 3M 20PCS LED: Toplo & White Light, Multicolor Svetlobe
  • Napajanje(6M 40PCS LED): USB priklop

Funkcija / Specifikacije: ● Glavna Značilnost: Snežaki Božič Novo Leto je Garland Vodotesen Svetlobni Niz ● Razvrstitev : 3M 20LED WarmWhite Svetlobe, 3M 20LED Multicolor Svetlobe, 6M 40LED WarmWhite Svetlobe

● Napajanje : 3 x AA Baterije (3M 20PCS LED), USB Priključite v (6M 40PCS LED)

● Barve svetlobe: Toplo & White Light, Multicolor Svetlobe ● Uporabe: na Prostem,Stranka,Hotel,Restavracija,Božič,Novo Leto,Hanukkah, Seznam paketov: ● 1 x Razsvetljavo Niz (Baterije niso vključene)

Pošiljko & Dajatev 1) Mi ladje po vsem svetu, ki jih Drustvo-zvezda.si Standardne Dostave,Singapur Mesto,China Post,E-pošta,SunYou Gospodarske Air Mail,EMS,TNT,DHL,Fedex, in tako naprej. 2) izdelki bodo poslani v 5 delovnih dneh po tem, ko plačilo potrjen. 3) Če ne boste prejeli izdelek po 35 dneh, vas prosimo, da stik z nami.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo. 4) Uvozne dajatve, DAVKE in DAJATVE, ki niso vključeni v ceno Izdelka.Ti so BURYER ODGOVORNOST. 5) Za Brazilski Kupec , Brazilski post storitev je polnjenje R$15.00 (približno US$3.5) za javnost vseh uvoženih izdelkov, kupec treba plačati za to, preden bi dobili parcelo, prosimo, upoštevajte to.Hvala, ker ste.Kako Bi Prosimo, uporabite "NAKUPOVALNI VOZIČEK", da bi več kot en element, Kliknite "v Košarico", ko vsi predmeti bil dodan v nakupovalno košarico, kliknite "Prikaži Nakupovalno Košarico ",nato"Nakup iz tega prodajalca", na zadnji, jo plačajo.Vrnitev & Vračilo 1) lahko vrne izdelek, da nam v roku 7 dni od dne, ko ga je prejel.Če ta izdelek je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Drustvo-zvezda.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.V nasprotnem primeru ladjar stroškov, boste krije kupec.Pišite 1) kakršno Koli vprašanje, prosimo, da stik z nami. 2) Vsa sporočila ali e-pošte se bo odgovoril v roku 12 ur, izključuje prazniki in vikend (Peking čas).Povratne informacije Prosim, pustite nas 5 zvezd, kot spodbudo, če ste zadovoljni z našimi artikli.Prosimo, kontaktirajte z nami, če niso izpolnjeni,vam bomo ponudili najboljše storitve, dokler ne boste zadovoljni!