Nov komplet 2pcs 11LEDs 575m LED Osvetlitvijo trakovi za toshiba vestel za Panasonic 32inch TX-32C300B VES315WNDS-2D-N03 SVV315A38

Oznake: kartico sd toshiba, ves315wndl 01, led toshiba tv, sidro nahrbtnik, 7020pkg, led trak toshiba, 32-palčni led tv, led vestel, tm0265r, osebni računalnik pribor.

• Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • barve: Bela
  • Tip Vtiča: EU Plug
  • Številka Modela: TX-32D302B TX-32D302E TX-32E302B TX-32E302E
  • Vrsta: Industrijske Računalniške Opreme
  • Paket: Da,
  • Certificiranje: CE

56922 Veliko TV modelov uporabo različnih sklopov LED trakovi.Prosimo, da se ujemajo z trakovi, prikazano na fotografiji, na izvirnike na vašem TV pred naročilom.Če niste prepričani, ali je združljiv, se lahko obrnete na notranji strani TV, zajemite fotografijo in jo zagotovi, da me.najlepša hvala Velikost (Dolžina): 575 mm, Vsak LED Žarnica Napetost: 3V Paket vključuje: 2pcs LED Trakovi, LED osvetlitev trakovi imajo veliko zalogo, če jih potrebujete za nakup v razsutem stanju, prosimo, kontaktirajte me.

Haseyo Kil
2020-09-27
The product corresponds to the description, packed well, without damage, super fast delivery to Latvia (1,5 weeks), recommend!