6 m visok napihljivi snežaka zraka plesalka wave z roko zraka snežaka zračni plesalec brez zraka, puhala za prodajo

Oznake: zrak blok telovadnici, snežak velikan, zračni plesalec, ace zraka, Sistem vzmetenja, zračni plesalec nebo, geodetskih šotor, izbacivač, trampolin, poceni napihljivi obiskov ene strani hiše.

€146.43

• Številka Modela: 3A-XS04101411
  • Design: Napihljiv Trampolin
  • Funkcija: Ponovno uporabo,enostaven za nastavitev in odpeljite
  • Material: Poliester Taffeta
  • barve: Belo ali Prilagajanje
  • Dostava: 7-10 dni in Brezplačna dostava
  • Starostni Razpon: > 8 let
  • Vrsta: Napihljivi Izbacivač
  • Prodaja Način: tovarne, ki so neposredno
  • Velikost: 6 m H Or Customization
  • Uporaba: Oglaševanje in dekoracijo
  • Puhalo: Ne vključujejo
  • Blagovna Znamka: Ace Air Art
  • Je-Po Meri: Da,

Svetloba & Prenosni

Prilagajanje & Personalizacije

Strokovne storitve za stranke Brezplačno design & Hitro navedek

Tovarne neposredno,z dobro kakovostjo in kakovost

Pruduct Vključujejo

Napihljivi zračni plesalec

Vrečko za shranjevanje

Material

Poliester taffeta

Design

Strokovne zasnove za Rhino, dizajn je na voljo

Barvna Neusklajenost

1.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili barvna neusklajenost.

2.Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so Material,itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo če je to mogoče.

Nadzor Kakovosti

1.Štiriposteljnih šivanje na ključnih področjih v osnovni enote;

2.Dvojno oxford plast na dnu območja.

3.Navzkrižno Testiranje in Preverjanje pred odpremo.Postavke test 3 krat 4.ali nad preden ladja iz tovarne!

4.Predmeti, Fotografije offere, da si pred ladjo iz.

OEM IN ODM

Sprejemljiv

Uporaba

Primerna za najem, preprodajati ali oglaševanje,trgovine kažejo, novice, konference, poroko,stranka, Verious Festival,Šport,Kaže,Dogodek, Koncert, Promocije, Razstave, Dirke,Uspešnosti,zasebno uporabo, itd

Drustvo-zvezda.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico, Paypal,Western Union, in nakazilom prek banke

1. Ne skrbite, če ste iz, po vsem Svetu dostave s hitro komercialne express, na primer TNT, DHL, FedEx, EMS, Aramex so na voljo.

2.Naročila se obdelujejo po vaše plačilo je preverjeno, da ga Drustvo-zvezda.si.

3.Pomembno je, da vnesite res polno ime prejemnika o vrstnem redu.

4.Stranke iz Čile, Italija, Švedska, Norveška, Finska, Avstralija, Nova Zelandija, prosim, pustite vaše podrobnosti naslov, da potrdite, če so dodatni stroški.Če ste iz Afrika, Jugovzhodna Evropa, Srednji Vzhod, Karibi, Srednja Amerika, Južna Amerika, Južna Pacifiških Otokov, Rusija, Ukrajina, Belorusija, Brazilija, Argentina, francoski čezmorski pokrajinah & čezmorska ozemlja, Kanarski Otoki, prosimo, obrnite na nas in nam povejte svoje podrobno naslov za potrditev način dostave ali dodatno ladijskega stroškov.

5. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas je več med prazniki in Rush Sezoni februarja, Marca, septembra, oktobra, novembra.

6.Če še niso prejeli predmeta v času.prosimo, da nas kontaktirate.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času. 1.Prevozni stroški imamo plačane odmerek ne vključuje uvoz davek, saj se vsako državo, ki bo polnjenje različnih davčnih na različno blago,ki je ne moremo vedeti in nadzor,lahko preiskovalni lokalnem po meri.ko dobro pošlji ven,Ko je kraj, da se stranka ne zavrne pomoč za uvoz blaga,niti nočejo plačati uvozne dajatve. 2.Za preprečevanje plačati visoke uvozne dajatve, pošljemo Račun v nižji ceni, za vsako stranko, ali sledite vašim zahtevam,samo stik z nami.