Jurassic Svet Igrač Dinozavri Zvok Stavke Pteranodon Verodostojno Teksturo Cretaceous Gibljivi Spoji Dinozaver Otroci Igrače GJN68

Oznake: minimalističen kiparstvo, velik dinozaver, collecta, dinozaver model, indominus rex igrača, dinozaver mattel, design dinozaver, spinosaurus, lego mosasaurus jurassic svetu, bq v.

• Številka Modela: GJN68
  • Izvirni Paket: Da,
  • Darilo: Otrok

Opis izdelka

Biti del Jurski Svet avanturo z vrhunsko dinozaver boj delovanja Te srednje velikih Zvok Stavke dinozaver akcijska figura značilnosti nove blagovne znamke "Prvobitnega Napad" funkcija, ki omogoča otroci nadzor bitka igra z obeh premikanjem repa na sliki od strani do strani za stavko ali premikanjem repa od strani do strani/gor in dol za super CHOMP Da oba premika hkrati za realistično, animirani gibanje Plus, vse gibanj vključite realne zvoke dinozavra za skupno dinozaver bojne izkušnje, Ta Zvok Stavke dinozaver akcijska figura tudi značilnosti film-zgleduje kiparstvo, gibljivi spoji, pristne barve in realistično teksturo.

Zbrati vse Zvočne Stavke dinozaver figuric in ponovno epski Jurassic Svetu bitka akcijskih prizorov ali sestavite svoje dogodivščine Za več dinozaver zabavno, prenos Jurski Svetu Dejstva aplikacijo (Android in iOS), da optično preberete in pazi dinozaver, pridejo do življenja, povečati dinozavri blizu, slišati dinozaver roars, učenje zabavno dinozaver dejstva in še več, Vsaka prodaja ločeno, glede na razpoložljivost.barve in dekoracije so lahko različne.

❤Ta srednje velika Jurassic Svetu Zvoka Stavke dinozaver akcijska figura funkcije realne gibanja, napad poteze in zvoki

❤Premikanje repa na sliki od strani do strani za stavko ali premakniti rep od strani do strani/gor in dol za super CHOMP (premakni obe hkrati za realistično, animirani gibanje).

❤Vse gibanj aktivira realne zvoke dinozavra

❤Film-zgleduje kiparstvo, gibljivi spoji, pristne barve in realistično teksturo, da slika prišel živ

❤Za starosti 4 in navzgor.

Zvok Stavke Dinozavri

Film navdihnila številke funkcija realne kiparstvo, pristne barve, gibljivi spoji in zvoke!

Dobili Svoj Prvinski Napad Na!

Vključite premakne na vsako sliko naenkrat za 360-stopinjsko skupni nadzor z zvoki!

Potisnite navzdol, da bi krila loputo in vključite realne zvoke!

Film navdihnila Igrače Zajame Domišljijo!

Igra ven film trenutke ali make up nove avanture z Zvokom Stavke dinozavri!

Obe trgovini in neposrednih ladijski promet, so dobrodošli.

Za neposredno dostavo, vam lahko pošlje blago na vaše stranke

Pred nakupom pazljivo preberite ta članek previdno, da se zmanjša nesporazume in pomoč, ki nam rastejo skupaj.

1. Mi lahko zagotovi, da naši izdelki so bila skrbno preverjena pred odpremo.

2. Če ste nujno potreben element, če ne morete čakati potrpežljivo za zrak poštni paket, China Post, prosimo, izberite express način dostave.Če se odločite, Kitajska Post Air Mail, ampak to se uporablja, ko prevoz zamudo.Prosimo, da ne sprejema nobenih nadomestil ali spore, vendar pa bi radi, da vam pomaga razširiti vaše naročilo časa obdelave.

3. Lahko uporabite vse izdelke po plačilu.Ponavadi, zagotavljali bomo vaše številko za sledenje v 24 urah in pošljete vaš paket v roku 48 ur.Ko je paket poslan, to ne more biti pod nadzorom zda.Zelo odvisne od mednarodnega prevoza, ki smo iskreno upam, da lahko razumete in počakajte potrpežljivo.Če obstaja kakršen koli zamudo, bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala in nam to sporočite.

4. Če vaš nakup varstvo zmanjka časa, prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko pomaga razširiti varstvo časa.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Povratna informacija je zelo pomembna.Pozivamo vas, da nas kontaktirate tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko odpravili težavo zadovoljivo.