10pcs NodeMCU V3 Lua WIFI modul za integracijo ESP8266 + dodatni pomnilnik 32 MILIJONOV Flash, USB-serijski CH340G

Oznake: wifi modul mi, cd4017 ne555, modul fm, nodemcu, ttl usb, esp8366, ESP8266, fm transmitt, is wifi, esp8266 nodemcu.

• Izguba Moči: ESP8266Model
  • Vrsta: Regulator Napetosti
  • Napajalna Napetost: 4V-9V
  • stanje: Nova
  • Številka Modela: CH340G Modul
  • Obratovalna Temperatura: nodemcu
  • Paket: SMD
  • Blagovna Znamka: SAMIORE ROBOT
  • Uporaba: Računalnik

64474 Kliknite zbirka postati VIP ljubimec

Nodemcu V3 Lua WiFi modul integrirano ESP8266 + dodatni pomnilnik 32 MILIJONOV FLASH, USB, serial port ch340g WiFi sodobne ESP8266 + 32MB, modul temelji na široko paleto raziskovanje ESP8266 sistem čip iz expressif.WiFi sodobne ESP8266 + 32MB, ki je združljiv z nodemcu odbora.Smo dodali dodaten pomnilnik velikost 32MB.To je bolje za velike knjižnice projektov.Ni vam treba skrbeti, velikost pomnilnika.Na krovu so usb-ttl serial converter ch340g, mini USB-vtičnico.DC 4 ~ 9v PowerIn pin VIN.Smola 2.54 mm (0,1 ") 15 X 2-žice pin nastavi.Ne spajkanje.Združite WiFi dostopno točko in funkcija postaja + microcontrollers, ki uporabljajo programski jezik Lua je preprost.WiFi Sodobne ESP8266 + 32MB, določa: arduin0 strojne opreme IO.Lahko se uporablja v arduin0 IDE event-driven API omrežje 10 d0-d10, PWM funkcijo programiranje, IIC in SPI sporočilo, v odboru za WiFi brezžično omrežje in ADC (A0, itd.lahko uporabite kot dostopno točko in / ali postajo, gostiteljskega Strežnika), se povežite na Internet, dobili ali prenos podatkov in razvoj odbor lahko uporabite montažno ploščo.

Patrick29
2020-09-12
Thank you. I received good item.
Oenone Thomal
2020-08-27