VROČE-LED Selfie Obroč Lahka, Zložljiva Fill Light Nosilec Zatemniti Lepoto Ringlight za Live Stream/Ličila/YouTube Video

Oznake: ulanzi video lučka, prenosna led video luč, obroč lithg, modra video lučka, objektiv selfie obroč svetlobe, trzanje tok svetlobe, lučka za fotograranje s stojalom, barvni led video luč, lučka obroč, srce lučka.

• Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: Fasdga

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } VROČE-LED Selfie Obroč Lahka, Zložljiva Fill Light Nosilec Zatemniti Lepoto Ringlight za ŽivoTok/Ličila/YouTube Video 10-palčni mini LED design ,prenosljive in visoko svetlost.

Zatemniti LED Obroč Svetlobe s široko zatemnitev območju.lahko enostavno prilagodite osvetlitev kotov, super prilagodljiv za delovanje.

3 razsvetljavo načini in zatemniti svetlosti ustrezajo vašim različne svetlobne potrebe.

1.5 V, USB napajanje, plug and play, se lahko udobno poganja računalnik, moč banke, ali napajalnik.

To je široko uporablja na prostem foto svetlobe, polnjenje svetlobe v zaprtih prostorih, portret, moda, poroka umetnosti, reklamno fotografiranje, snemanje video posnetkov, itd

Izdelek funkcija: prenosna pomnilniška integrirana zložljiva

Light color: white light/topla svetloba/hladno topla svetloba

Osvetlitev kabine: 3 barve in 5 stojnicah

Lučka noge temperatura barve: 3500-6000K

Število lučka kroglice: 144

Napajanje: USB napajanje 5V/1A

Izdelek moč: 5W-22W

Barva:Bela

Material:Aluminij zlitine +ABS

Velikost:29x29x5.8 cm

Raztezanje višina: 52 cm-1.7 m

Polnjenje dolžina kabla: 2 m

Vsebina Paketa:

1x Tesnilo fill light

1x podatkovni kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.