Livolo EU Standard Izrael električno Vtičnico, Beli Kristalni Steklena Plošča, AC 100~250V 16A električno Vtičnico, VL-C7C1IL-11

Oznake: livolo stikalo, Livolo, vtičnice, eu vtičnico, vojska izrael, pametna vtičnica wifi, stojalo, sumoran, eu vtičnico, izrael električno vtičnico.

• Certificiranje: ROHS
  • Nazivna Napetost: AC 100~250V/50~60Hz
  • Plošča Materiala: Bela Kristalno Steklo
  • Številka Modela: VL-C7C1IL-11
  • Oblika: Kvadratni
  • Velikost: 80mm*80mm
  • Podaljšek Dolžine: NOBEN
  • Uporaba: Gospodinjstva / Splošne Namene
  • Ozemljitev: Standard Ozemljitev
  • Je Pametno Napravo: No
  • barve: Bela
  • Nazivni Tok: 16A
  • STANDARD: 80 MM*80 MM

Različnih Izdelkov Boste našli tistega, ki ga je treba tukaj Exquisitely Narejena s poudarkom na podrobnosti Kaljenega Stekla, Odporen na praske in brazgotine Ne-Discoloring, Da nov videz celo s časom Strukture & Komponente Luksuzni crystal

steklena plošča, Vgrajena

varnostni modul Kovinski okvir Tehnični Parametri Vijak montažo reže Kristalno plošči Live line terminal Nevtralno žice priključni Poli ogljikovih imetnik Tleh žice terminal blagovno Znamko

LIVOLO

Nazivna napetost

100V-250V Ime Izdelka 16A zidno električno vtičnico Barva Bela/Črna/Zlata/Siva

Roza/Zelena/Modra Vrsta Izdelka

80 tip

Nazivni Tok

16A Teksturo

Kaljeno steklo & Poli ogljikovih imetnik Parametrov, navodila za Namestitev priključni načrt Živo linijo podzemne žice Nevtralno žice Namestitev Graf Brez Montaže Polje.Kliknite, če želite dodati ta funkcija.Priključite ustrezne žice in privijte vijake.Odprite paket in vzemite ven izdelka.Kliknite na dotik v mestu in priključite napajalnik.Privijte vijake za pritrditev izdelkov.

Mii Angel
2021-01-04