Zlaganje Posode Za Odpadke, Kuhinjo, Kabinet Vrata Visi Folding Posode Za Odpadke Stenske Ttrash Lahko Skladiščenje Odpadkov Za Kopalnico, Wc Avto

Oznake: visoka kakovost seks, lutka v realnem, 68 cm punčko, cevi wc, sex lutka, pokal wc, automat smeti, koš za smeti, signalizacije wc, wast.

• Številka Modela: H01147A1
  • Je Pametno Napravo: No
  • Oblika: Kvadratni
  • Struktura: Stalni
  • Slog: S Pritiskom Na Vrsto
  • Podpora: Dropshipping,Trgovina Na Debelo
  • majhna velikost: 19*12*23.5 cm
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • velikost: 23*15.5*29 cm
  • Material: PP+TPE
  • Vrsta: Shranjevanje Vedro

Morda vam bo všeč tudi:

Visi Smeti za Kuhinjske Omare, Vrata, Upogljivi Smeti Bin Majhen, Kompakten Smeti Lahko Pritrjena na Kabinet Vrata Kuhinjskega Predala Spalnica Študentski Sobi Avto Koš za smeti

Funkcija:

1.VISEČE OMARE SMETI: smeti lahko visijo na kuhinjska vrata, omare, vrata, shramba vrata, predal, avto, ali kjerkoli drugje.Debelina vrat mora biti manjša od 0.86 palčni(2,2 cm)

2.USTVARJALNE ZLOŽLJIVA SMETI BIN: kuhinjo, zložljive smeti bin ne bo zasedajo dragoceni prostor v kuhinji.Ko ne uporabljate, ga lahko zložite in ga odprete, ko ga uporabljate.

ust prave velikosti kabinet koš za smeti, je narejen iz premium plastike in elastične gume, nestrupen in brez okusa, čvrst in vzdržljiv.Lahko uporabite naš visi smeti lahko za dolgo časa.

3.A MORA IMETI ZA KUHINJO: Enostaven za namestitev, Samo pritrdite kompakten zložljiv smeti za vse kabinet predali ali vrata.Ko boste kuhanje sveže hrane, rezanjem in dicing stvari, vam ni treba odpreti in zapreti kabinet vrata neprestano s svojim mokrimi rokami, glede na smetnjak pod umivalnikom.

4.ŠIROKA UPORABA: ali menite, da naše smeti lahko samo visi?Potem ste narobe.Tam je določen nosilec, na dnu smeti, ste lahko postavili na tla, če želite.Pogosto se uporabljajo v kuhinjah,college dorms, dnevne sobe, spalnice, avtomobili, pisarna, itd.

Material: PP, TPE

velika:23*15.5*29 cm

mala:19*12*23.5 cm

Barva: Kot na sliki kažejo,

Diod: 1pc

Opomba: morda bo 2-3cm napake razsežnost podatkov zaradi čistega ročno merjenje.Je morda nekoliko barva razlika zaradi različnih svetlobo in zaslon učinek.

Paket vključuje:

1 x Visi Folding posode za Odpadke Smeti

Toplo nasveti:Plačilo mora biti opravljeno v roku 5 dni po dražba konča.

Dostava: 1. Dostava po celem svetu.(Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne realni predmet in so samo za referenco. 5. Storitev tranzitni čas, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Reurn&Vračilo : 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Obstajajo nobena izjema!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz Drustvo-zvezda.si.Lahko pa izberete, da zamenjava

Povratne informacije: 1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas. 2. Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite p o sitive povratne informacije za nas.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje. 3. Pišite nam po e-pošti pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Delovni čas & kontaktne informacije: Mi dela 6 Dni na teden, ob 8:30 - 17:30 ponedeljek - sobota Pekingu Čas.Želijo imate veliko nakupovalno izkušnjo tukaj

Brucemajor1
2021-02-10