Nastavite Avto Blato Zavihki Za VOLVO V60 /V60 Cross Country 2013-2017 2016 Mudflaps Splash Varovala Blato Zavihek Blatniki Fender

Oznake: volvo xc60, fender strani vent, volvo v60 cc, zmago na smučeh zraka, adapter blatnika vzmetenje, preproge volvo v60 cross country, fender rakete univerzalni auto, XC90, f160, nalepke volvo.

• Blagovna Znamka: TSSKER
  • Model Leto: 2013-2017 2014 2015 2016
  • Postavka Vrsta: Blatniki

Opremljanja: Za Volvo V60 (2013-2017) Za Volvo V60 Cross Country (2014-2017), ki Niso primerni S60 Ne fit "R Design" ali "R Design", ki temeljijo modeli, ki Niso združljive z aerodinamiko kit, strani krila, body kit itd Pogoj: 100% Čisto Nove Nerabljene (Kakovost Preveriti, preden odpremo) Sestava: 4Pcs (1Set); Vrečko Vijak Opor Na: Izdelane na Kitajskem Material: Visoko Kakovostni ABS Plastike.Oblikovani Splash Varovala.Značilnost: Neposredno Fit (Manjša Vrtanje Morda Potrebna Pri Nekaterih Modelih) Zajamčena Kakovost, Garancija Voljo Navodilo: Ta točka ne prihajajo z ročno namestitev O servisno službo zavarovanje: Če imate kakršna koli vprašanja o kakovosti izdelkov, postavitev in namestitev, se lahko obrnete neposredno na nas na prvič.Imamo strokovno poprodajne storitve ekipe za reševanje težav, za vas, vaše zadovoljstvo je namen naših storitev!