Za Honda Križarjenje Gold Wing GL1800 2001-2011 Stikalo gumb dekorativni lupini Flameout stikalo plating

Oznake: jewelri, honda shadow, GL1800, kabel honda gold wing, honda cbr 600 f2, honda gl1800 2018, 400 honda žrebec, goldw, 1800 honda gold wing, indian motorcycle scout.

• Ime Modela: GL1800
  • Postavka Dolžina: 1inch
  • Blagovna Znamka: YALN
  • Element Širina: 1inch
  • Postavka Višina: 1inch
  • Vrsta Materiala: Plastična prevleka
  • Element Teža: 0.2kg
  • Motobike, Da: Honda
  • Postavka Vrsta: Zajema & Okrasni Ornamenti

Dobrodošli na moji shranjevanje * Če imate težave v nakupovanje, nas lahko kontaktirate kadarkoli.Radi bomo odgovorili na vas in zagotoviti bolj popolno storitev.Naj vsak kupec ima prijetno nakupovanje.Opis izdelka in opis Conditon: 100% Nova Količina: 1 kos Zaradi fotografiranja proces, bo na nekaterih kromatične aberacije.Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na nas, da bi dobili realne slike predmetov.Fotografija je samo za referenco, in dejanski element, ki bo prevladal.Izdelke lahko namesti in uporablja brez sprememb, enostaven za namestitev, št navodila za namestitev.Eloksacija, ni enostavno zbledi in se ne bo rja.Videz fashion design, odlično tehnologijo je bolj primeren za vaše kolo. (Prosimo, potrdite, da je ta izdelek je primeren za vašega motornega kolesa pred nakupom.)

Sholominska
2020-12-23
All is well
Natacha Liza
2021-01-28
Lovely
Huhok1993
2020-09-09
Expensive for a piece of plastic. What I did not think to glue it for yet. In the kit is not what is not.
Silias90
2021-01-29