Legoing Izgradnjo Bloka temo Razpoložljivi namizna Okraski stranka papirja krožniki, skodelice otroci Igrače za Rojstni dan Baby Tuš Stranka Dobave

Oznake: 50 leto, rojstni dan, praznik harry potter, rojstni dan stranka dekor, blok disney, natikači stitch, lego tehnika voiture, fleurs, osnovno ploščo, Blok, groot baby tuš.

• Razpoložljivi Posode Tip: Razpoložljivi Namizni Pribor Kompleti
  • DIOD: 61pcs\veliko
  • Blagovna Znamka: Disney
  • Tema: Gradnik
  • Številka Modela: BeiPanXiZhuo 61pcs
  • barve: Kot slike
  • Vrsta: dogodek & party supplies
  • Priložnosti: Rojstni dan,Dan Otrok,praznično praznične zaloge
  • vzorec: Cartoon živali,Fant in Punca,Živali,Risanka Slika
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Material: Papirja, Pvc Plastike
  • Vrsta Debelo: Da(>50 Kos)

Dobrodošli v trgovino

Nakup Opombe:

1, proizvajalci primarnih virov, družba kratek ciklus proizvodnje, kakovost blaga je zagotovljeno, da se zagotovi dobavo in kakovostjo.

2, velikost ročno merjenje, zaradi različnih merjenje orodja in metode merjenja in drugih dejavnikov, bo prišlo do nekaj manjših napak.

3, zato, ker je svetloba drugačna, različnih zornih kotov kamere, različni monitorji bo povzročilo rahlo barve, osebni občutek vrste kot sliko videti bolje!Kaj boste dobili: 1.Skodelice 10pcs/20pcs 2.Plošče 10pcs/20pcs 3.Slamic 10pcs/20pcs 4.Prti 1pcs/1pcs Pakiranje: 31pcs/61pcs Skupaj.Pls bodite pozorni: Zaradi Različnih Zaslon,barve, lahko so malo drugačna.

Zaradi nekaterih oddaljenih držav dolgo časa za prevoz nam sporočilo bomo podaljša čas prejema da se zagotovi varen prihod vašega paketa.

Deserteagle 095
2021-01-22
Very nice and the demand reached me quickly
Account Fake