Nov Prihod Minifee Altis Lutka BJD 1/4 Fairyline Faun Antler Rog Možnosti Fantazija Moških Vile Edinstveno Slika Igrače Za Dekle, FL

Oznake: lemur, moški bjd oblačila, fl studio 20, model moška lutka, moške fantazije, bjd lutka moški, bjd fant lutka, seksi glavo lutka, 13 bjd lutka, prerojeni.

• Spol: Unisex
  • Značilnosti: Model
  • BJD / SD morfološka: 1/4
  • Mfg Serijske Številke: Star Izdelek
  • Tema: Film & TV
  • BJD/SD Atribut: lutka
  • Baterija: NE
  • Prodajo Stanje: Spot
  • Številka Modela: Fairyland
  • Postavka Vrsta: Lutke
  • So nakupovalni vodnik video: Ni video
  • Material: Smole
  • lutka barvo kože: lahko izbirate
  • Dimenzije: 41 cm
  • obraz: lahko ( potrebujejo doplačila )
  • BJD / SD lastnosti: lutka
  • barva oči: lahko izbirate
  • Starostni Razpon: > 8 let
  • stanje: Na Zalogi
  • Blagovna Znamka: oueneifs
  • Obrazec: 1/4
  • za Starost: 14 let
  • Vrsta: bjd lutka
  • Opozorilo: NE

Minifee Alicia $56.00

Minifee Rens $79.80

Minifee Cygne $77.10

Minifee Siean $71.40

Minifee Nanuri $60.00

Minifee Celine $77.00

Fairyland Lucywen $31.50

Minifee EVA $58.10 Znamka:Fairyland Ime:Minifee Altis Velikost:1/4 41 cm Material:Izdelan z uvoženo smolo materiala,EU SGS identifikacijo.Sestavine: Nude/Nake lutka, Privzeto oči 1 par, Magic Goba 1 kos, Glina Možnosti [doplačila]: Freestyle Soočiti Freestyle Telo zardevanje, Lasulja, Obleke, Čevlji PS: par oči, ki so vključeni kot darilo za vsako punčko, Najbolj oči so akril tisti, majhen del njih so stekla turistov.Lahko pride majhnih zračnih mehurčkov, neenakomeren kolorit, postavljeno šiv linij in grobe površine zaradi characterstics iz strojene ali prilagodite kože smolo.Naročilo, spremembe, menjave in ali odpoved Ni bila sprejeta šele po plačilu, je bila potrjena.Da klavzulo, ki bodo sprejete acquiescently ko prejemu vašega naročila,vas prosimo, da ga bo vaš nakup le, če ste popolnoma razumeti težave, navedene zgoraj, se lahko zgodilo.

1.Dostava Je dobavni rok je približno 10-60 delovnih dni, ki jih na Kitajskem Post,5-10 delovnih dni po EMS, 10-20 delovnih dni z Letalom.Izberete lahko tudi pošiljke, ki jih DHL ali FedEx.Mi bomo poskušali naše najboljše, da bi predmet, ki prispejo pravočasno.Kot kurir,vreme in lokalne običaje,morda včasih to bom z zamudo.Vaše razumevanje bo zelo cenjeno. 2.Plačila sprejemamo plačila s Alipay ali Paypal tukaj.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 3. Garancija 12 Mesecev garancije od nakupa datum.Morate stik z nami PRVIČ, preden se je vrnil okvarjen element za številko RMA in povratni naslov navodila.Kupci, ki so odgovorni za stroške prevozov na ladjo element nazaj,in bomo plačali za poštnino za zamenjavo.V warrenty ne velja v primeru nepravilne uporabe ali slučajno škodo. 4.Povratne informacije Kupca eary potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja razvoj.smo iskreno vabimo vas, da pustite negativni povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našimi izdelki andservices.Prosimo, da nam s Petimi zvezdicami,ima zelo ključnega pomena za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije .Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje. 5.Druge Politike ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve .Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Prosimo, kontaktirajte nas takoj, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim resent vaš email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resne Kupce Samo!Prosimo, da ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Brandon Boii
2021-01-21
doll and clothing are very detailed. looks so good. great seller.
Sedir2020
2020-10-19
Very good quality. Fast and professional service. I recommend this company.