Sesanju Vibratorji za Žensko Ustni Jezika piha Vagine, G spotSuction Vibrator za Klitoris Stimulator Erotično Sex Igrače Za Odrasle

Oznake: choker penis, bdsm bombaž vrvi, budilka seks, sponke seks, seks igrače, lycra catsuit unitard, seks jekla širjenje bar, crotchless seks, ponaredek dick igrača, analni na prostem.

• Načini: 10 vrste strast načini
  • Nosie zmanjšanje: 40 Dbs
  • Značilnosti 2: Muca Bedak Klitoris Stimulator
  • Številka Modela: XS03
  • Vrsta: G-Spot
  • Velikost: 19cm*4.7cm*3.3cm
  • Moč: Magnetni Polnjenje
  • Funkcije 3: Nastavek sesanju vibrator za ženske
  • Blagovna Znamka: LESMOR
  • Blago Certifikat Kakovosti: ce
  • Spolnost: No
  • Funkcije 1: Klitoris Bedak Vagina Vibrator
  • Material: Silikonski
  • Nespodobno Sliko: No
  • Postavka Vrsta: Vibratorji
  • Nepremočljiva: IPX7 nepremočljiva kopel zabavno

❤XC01: Klitoris Sesanju Igrače ❤XC02: Vibrator Dildos & Sesanju Seks Igrače

Package Vsebina:

1 x Klitoris bedak Vibrator 1 x USB Kabel Linijo 1 x Ročni

O XC02:

❤To g spot vibrator je bistvena za resnično orgazem, saj združuje 6 erotično sesalna načini z dodano 8 vibracije načini za zagotavljanje še bolj neverjetno veselje! ❤S neodvisne kontrole za sesanje in vibracijskih funkcij, lahko zgradite svoj orgazem počasi ali bi našli idealno kombinacijo za um-piha užitek! ❤Klitorisa sesanju vibrator je ustvarjena, da se prilega v dlan svoje roke, boste ljubezen premije svilnato silikona, ki je prožna, mehka, in enostaven za čiščenje! ❤To klitoris bedak je popolnoma ponovno polnjenje, tako da vam nikoli ni treba zamenjati baterije.Preprosto priključite v kateri koli vrata USB za polnjenje s priloženim kabel. ❤Silikona osebnih vibrator je IPX 7 nepremočljiva, ki vam omogoča, da uživate v neverjetno vrhunec v kad ali tuš, in lahko bi jo hitro in enostavno čiščenje redno.