Nadgradnjo šesti generaciji Prenosnik TV/LCD/LED TEST TOOL KIT KOMPLET LCD tester Podporo 7 -84 Palčni LVDS vmesnik 14/Zaslon line

Oznake: lcd zaslon tester, ddr3 tester, univerzalni led tv ozadja tester, test led, lcd tester, digitalni rcd tester, tester tv, led tester, lcd tester lvds, lcd tester.

• Številka Modela: Šesta Generacija
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI

Značilnosti: 1.Enostaven za uporabo, 100 vrst LCD ločljivost zaslona 2.Bbuiltin LCD zaslon z LED osvetlitvijo konstantnim tokom vir, privzeto konstantnim tokom 120mA, prilagodljivo povečanje je največje povečanje napetosti 30V, podporo LED + / LED-pozitivne in negativne kratkostična zaščita alarm, 30V prenapetostna zaščita 3.Najbolj poklicne 15 vrst vgrajeno tovarniško ravni profesionalni LCD zaslon, zaznavanje zaslon, zelo enostaven za odkrivanje vseh vrst slabo LCD zaslon; 4.100 vrste ločljivost preskusni postopki 5.Tester izhodni vmesnik z kratkostična zaščita, vsak vmesnik ustreza kratkega stika kodo, kratkega stika, ko zumer bo alarm, indikator utripa, digitalni cev bo pokazal, kateri vmesnik kratkega stika kodo 6.Zaslon izbirni digitalni zaslon digitalni zaslon se bo samodejno ne pozabite, za podporo digitalni cevi in deset hitro nastavite 7.Skozi tipko, da preklopite na digitalni prikaz ustrezne resolucije vrednosti, lahko točka zaslona 8. Kupite 1,dobili 14 kosov zaslon kabli,prosti, ki prav tako prihaja z novo 12V NAPAJALNIK za izmenični tok in 2 kos inverter bar Opozorilo: Za uporabo tega orodja, ki jih morate vedeti ločljivost LCD/LED zaslon,zaslon napetost in malo število kabel LVDS, da za zaslon, nato pa preverite jih proti seznam zaslon parameter na plošči, da bi našli pravo parameter vnosa in se s "+" za napad in "-" tipko na plošči digitalni tude.nadgradnjo šesti generaciji Prenosnik TV/LCD/LED TEST TOOL KIT KOMPLET LCD tester Podporo 7 -84 Palčni LVDS vmesnik 14/Zaslon line

POMEMBNO: ne razstavljajte, po porušenih digitalni cev zaslon 88 naprava samodejno zaklenjena, ne morete uporabiti, ne razstavljajte ohišje

Opisi:

Univerzalni LVDS zaslon tester, integrirano do 100 vrst zaslon parametrov,

vgrajen tovarniško ravni strokovne test zaslona, kot nalašč kratkostična zaščita

design, je trg, podpora za zaslon za sklic, z večino združljivih, najbolj preprosta

delovanje splošne preskusne Instrument, skoraj podporo 5.6 palčni -84 palčni 98% LVDS zaslon,

in lahko podpirajo skupne majhnosti LVDS vmesnik navpično ločljivost zaslona preskusa, kot so: Google generacije zaslon 800x1280

Nato priključite kabel LVDS in inverter.Izberite pravo zaslon napetost.Pritisnite tipko za vklop / izklop, da vklopite napajanje.Med preskusnim postopkom, če želite, da preizkusite drugo zaslona, vam ni treba odklopite napajalni adapter, samo pritisnite tipko za vklop / izklop na plošči za izklop

Opomba: Uporaba na lastno potrditev LCD napetosti, mediana skladu ločljivost zaslona, izberite ustrezni zaslon črto!

Podrobne informacije o LVDS kabli: FPC-30Pin enotni 8 (levo pogon) FPC-30Pin enotni 8 (desno oskrbe) FIX-30Pin enotni 6 FIX-30Pin dvojno 6 FIX-30Pin enotni 8 (desno napajanje 25 CM) FIX-30Pin enotni 8 (desno napajanje 40 CM) FIX-30Pin enotni 8 (levo napajanje 40 CM) FIX-30Pin dvojno 8 IPEX 20453 40P Enotni 6 IPEX 20453 40P dvojno 6 DF14-20Pin enotni 6 DF14-20Pin enotni 8 FI-RESIS-HF dvojno 8 (levo napajanje 55 CM) FI-RESIS-HF dvojno 8 (desno napajanje 55 CM) Popolnoma :14 kos

Test LED SET 1 Paketu:

1*LED LCD Zaslon Tester 1*Power adapter 14*Zaslon kabli 1*Tabela pero za Ta izdelek je nadgrajen z rdečo različico Dodali več deset programov, ki prej niso bile podprte, optimizirana za 4K zasloni Zaradi različnih adapterjev za vsako serijo, slog naključno poslano videz različnih visoko-tlačno ploščo, naključno pošljete kateri koli slog Ta postavka se nanaša na tehnične vsebine, strokovne, če ste začetnik, je ne uporabljajte.Prosimo, da ne kupite.Hvala vam, ker ste Test LED SET 2 Paketu:

1*LED LCD Zaslon Tester 1*Power adapter 14*Zaslon kabla 2*visokotlačni odbora 1* Tabela pero

Nastya Philippico
2020-10-29
Month delivery. Thank you.
Papkojaz
2020-11-19