9Pc motorno kolo, Torna Sklopka disk Plošče za Suzuki GSF1250S GSF1250SA GSF 1250SA 1250S GSX1250FA VL1500 VL1500B VZ1500

Oznake: gsx650f, disk trenja, gsf250, M1500, sklopka ploščo, suzuki gsx 1250 f, gsx1250, 250 bandit, 4 k projektor, vl1500.

• Številka Modela: VC-3010
  • Blagovna Znamka: LOPOR
  • UPORABLJA SE ZA: Za Suzuki
  • Paket: 9pc
  • Ime: SKLOPKA TRENJA PLOŠČE

9Pc motorno kolo, Torna Sklopka Plošče za Suzuki GSF1250 GSF1250S SA GSF 1250SA 1250S GSX1250FA VL1500 VL1500B VZ1500

Obleka za

Package:

Skupaj 9pcs Torna Sklopka disk Plošče

Opombe: Prosimo, navedite vaše Ime, priimek in Naslov v angleščini in se prepričajte, da je pravilno.Kupci iz ruske Federacije je treba, da nam vaše celotno 3 besedami ime v angleškem jeziku.Telefonska številka je zelo pomemben podatek, da pošljete preko Express!Dostava: Mi ladje najbolj naročila v 1-2 delovnih dni.Številka za sledenje je bo dodana na Drustvo-zvezda.si kmalu po tem.Čas poštnine veries po državah in načine pošiljanja.Prosimo, da oceni čas poštnine na Drustvo-zvezda.si za sklic.Če ne prejmete element na čas, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate za pomoč.Smo si prizadevajo, da ponujajo najboljše izdelke in storitev za naše stranke po vsem svetu.Vljudno prosim, sporočite nam, če ničesar ne prepričajo med nakupovanje pri nas pred pusti vse negativne povratne informacije.Mi smo vedno tukaj, za pomoč in bomo potrudili, da reši vsak problem.Hvala za obisk!

Jean Carlos1415
2020-11-20