U&SHARK Blue Kariran Majica Dolg Rokav Formalno Karirasti Srajci Bombaž Mens Obleko Majice blagovne Znamke Oblačila, Casual Bela Mornarice

Oznake: cvetlični long sleeve majica moški, klasični mini majica, kitajski obleko srajco, morski pes igrača, Obleko Srajco, bluzo ženske, kariran rokavi ženske, modra obleka ženske, opremljena modra majica, modra majica ženske.

• Dostava Obdobje: 30-45 dni
  • Rokav Slog: Redni
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Blagovna Znamka: U-SHARK

Malo zasnove, ki temelji na klasični oxford srajca .Ta majica obleke vsi moški v starosti 20 do 45 .Dovolite mi, da se spomnimo pesmi : Ne preveč drzno , ne prestar .Lahko nosite to majico za datum , ali lahko nosite to majico za delo .Gumb navzdol ovratnik , lep in zrel .Najbolj pomembna stvar za dobro shirt je tkanina .Trajne in teksturo tkanine iz prvega svetovnega ravni krpo manufature .Izdelan iz 100% bombaž , ekološki in zdravi za človeško telo .Nekatere svetovno znane blagovne znamke, uporabite ta kariran design v svojih sping in jesenskih zbirk .Samo lowkey & razkošje .Klasična treh barv, da izberejo , Čisto bela ,Energije, svetlo modra in Zrela mornarice .

Jck Trades
2020-10-24
Products of excellent quality!!! Perfect fit!!! Congratulations to responsible for manufacture, as well as for sale.
Sonechka Galina
2020-10-24