28L Čelada Jahanje Torba za motorno kolo, Fitnes Košarkarske Superge Vreča za Nahrbtnik Splash-proof Zunanji Prenosni Nylon Nahrbtnik Dropship

Oznake: priložite nahrbtnik motorno kolo, bisaga, strani prtljažnik, retro moto torbe, žoga za košarko, univerzalni težko nahrbtnik, motorno kolo kovček, vrečko moto, quadboss tank torba, moški sedlo vrečko.

• Element Teža: 1.0kg
  • Posebne Funkcije: čelada
  • Vrsta Materiala: Najlon
  • Postavka Dolžina: 15.0cm
  • Ime Modela: Nahrbtnik Motorno Kolo
  • Postavka Višina: 6.0cm
  • Postavka Premer: 6.0cm
  • Postavka Vrsta: Za Sedla, Torbe -
  • Element Širina: 6.0cm

Naslov .title{ padding:25px 0 srednja-20 px 0; text-align:center; } .naslov>div:n-o-vrsta(1) { font-weight: bolder; font-size:srednja-20 px; } .naslov>div:n-o-vrsta(2){ color: #c5c5c5; font-size:12px; } .vrstico { display: flex; } .vrstico-item{ width:100%; višina: 330px; flex:1; padding:5px 3px; polje-velikosti:border-polje; } .vrstico-predmet-notranji{ width:100%; height:100%; border:2px solid #F7F7F7; polje-velikosti:border-polje; padding:3px; position:relative; } .zastavo { position: absolute; top: 3px; desno: 3px; širina:34px; višina:32px; } .zastavo> > img{ width:100%; height:100%; } .vrstico-img{ width:100%; višina:calc(100% - velika-60 px); } .vrstico-cena { width: 100%; višina: velika-60 px; } .vrstico-cena>p{ text-indent:majhna-15 px; margin:5px 0 0 0; width:100%; overflow: auto; font-size:16px; } .vrstico-cena>p>span{ display:inline-blok; float:left; width: 50%; } .vrstico-cena>p>doba:n-o-vrsta(1){ text-decoration:linija-z; } .buy-in zdaj-zaviti{ width:100%; padding-top:10px; text-align:center; } @media screen in (max-širina:414px){ html,body { width: 100%; } body {margin: 0; } .vrstico{ display:block; overflow: auto; } .vrstico-item{ width: 50%; višina:330px; display:inline-blok; float:left; } .vrstico-cena{ height: 40px; } .vrstico-cena>p { font-size: 12px; text-indent:majhna-15 px; } } PREDSTAVLJENI IZDELKI, ki SMO VAM Z KAKOVOSTNIH MODNIH izdelkov

$14.84 $0.00

$28.99 $28.99

$35.90 $35.90

$0.00 $49.41

$0.00 $35.90

$28.73 $28.73

$12.99 $12.99

$0.00 $0.00 Značilnosti:

1. Uporablja za športe na prostem ali kolesarjenje, 28L, velike zmogljivosti, lahko dajo košarka, čelada, čevlji, očala, slušalke, očala z vodo, senčniki in drugih elementov.

2. Šifrirana najlon materiala, antibakterijski in enostavno za nego, močan in trganje.

3. Integrirano skladiščenje vrečka, lahka in enostavna za prenašanje, samo slap velikosti po zložljiv, lahko enostavno dal v žep.

4. Splash-proof, lahko vodijo notranji suhe obleke za kratek čas v primeru rahel dež ko potujete.

5. Lahki in prostorno, idealen za enodnevne izlete, na počitnice, potovanja, dan pohodi, šole, kampiranje in nakupovanje.

Specifikacija:

Ime: Prenosni Čelada Vrečko/Košarka/Vrečko Čevelj torba

Material: najlon

Pakiranje: vreča, PE (en paket)

Pakiranje velikost: približno 15 * 6 * 6 cm/5.90 * 2.36 * 2.36 v

Seznam Vsebine: