Oznake: vagina, lateks crossdress bodysuit, ponarejenega prsi za crossdresser, drag queen obleko, vagina za crossdress, false vagina, človek ponarejenega prsi, crossdress sissy, prsi silicij, 1 ponarejenega prsi.

• Blagovna Znamka: KOOMIHO
  • Številka Modela: Silikonski bodysuit
  • Oblačilo Nego: Ročno Pranje Samo
  • Polnila Prsi: Silikonski
  • Nespodobno Sliko: No
  • Slog 3: Silikonski Joški Drag Queen
  • Stil 2: Ponaredek Prsne Oblike
  • Količina: 1 Kos
  • Material: 100% medicinski silikon
  • Slog: Crossdresser Silikonske Prsi Bodysuit
  • Brest Velikost: B pokal/C cup/ D pokal/ E pokal
  • Spolnost: No
  • Teža: 6500-6900g
  • Široko Uporabo: Za crossdresser, transseksualci, cosplay, povlecite kraljica ali pa samo za zabavo
  • Velikost: 1
  • Postavka Vrsta: Obliko Dojke

KOOMIHO Trikotni Vagina Crossdresser Silikonske Prsi Obleka, Ponarejenega Prsi Oblike Hip Ojačevalec Silikonski Joški Drag Queen 3G Funkcija: -Elastični zaključek -Elastični Material: iz medicinskega silikona, ki niso alergični, prijazen do kože, brez vonja, mehko in z veren dotik, stroj in s kože, naravne barve. -Primerno za: Moške, ki želijo, da se ženska, kot crossdresser, transseksualci, transvestit, kostum igralec, povlecite kraljica ali pa samo za zabavo. -Prilagodljiv Velikosti: Ta elastična silikonska hlačke pa je prilagodljiv.Pas se lahko raztegne 20 cm, brez kakršne koli poškodbe materiala. -Silikonski prsni: prsi ta izdelek je polna silikona, draperije, kot so naravne joške, premakne živo s telesom, in tekme krivulje prsih, daje popolno prileganje in udobje. -3G generacije funkcija nadgradnje: Visoko neck design, več skriti, Kolk dviganje zasnova da hip krivulja bolj polno -Oblike telesa:Oblika vaš tip telesa v seksi ženska s C/D/E-pokal prsi, ravno ramo, S-oblikovan pas, realni popkain seksi zadnjico. -Color: 1. Slonokoščena Bela, 2. Svetlo Bež, 3. Tan vas prosimo, da nas kontaktirate, če si želite drugo barvo. -Opomba: privzeto ponaredek anus je ni mogoče odpreti.Če želite odpreti anus, vas prosimo, da nam sporočilo "Odpri Anus" v vaše naročilo.Privzeta velikost pa je ne zadrgo, če želite strani zadrgo ali nazaj zadrgo, prosim, pustite sporočilo "Strani Zadrgo" ali "Nazaj Zadrgo".Dodaj zadrgo, da moram plačati dodatnih $15, pls obrnite na nas. -Humanized: Ni treba, da jo izklopite tako, peeing, saj je ta postavka bo prišel z penis cev.Lahko storite vsak dan stvari, ki tako udobno, kot da je gola. -Slog: Basic&VG: Priti s a penis cevi in vaginalne cev za spolni odnos.

Zasebnost: da bi zagotovili zasebnost naših kupcev, smo ladjo tesno za vsako stranko, in na embalaži izdelka nima nobenih logotip.

Opomba: Če potrebujete neoviran sliko, prosimo, obrnite na nas preko postaje pismo.

Vzdrževanje: -Očistite jih v mlačno vodo z blagim milom, zračno suhe ali z brisačo nežno. -Hranite stran od vroče temperature, sonca, oster pointy stvari, pralni stroj, kemični material. -Da se prepreči razbarvanje drugih oblačil, ne čisto izdelkov z drugimi oblačili.Opomba: -Normalno, je lahko odstopanje od 1-3cm za ročno merjenje silikonski izdelki. -Ta izdelek je enostaven za barvanje.Zato ne nosim blede oblačil ali nakita.Umetni barvanje je ne vrača. -Vsak izdelek je ročno izdelan, z veliko postopkov, ki jih naši umetniki, zato je neizogibno, da so nekatere majhne razlike v velikosti.In moramo 3-5 dni za pripravo izdelek po plačilu. -Ne pozabite, da pozorno preberite navodila pred uporabo! -Če ste ruski,prosim, pustite vaše polno ime.

Babydee1007
2020-12-04
The bottom half was way too large for me, the top half fit okay. Produxt overall is quite good.
Meirhanovs
2020-12-05
super fast delivery have a ecup from eyung supposedly ecup actually a d cup this product is an actual e cup breasts are voluptuous hips are a little wide and yes even though it's a 3g product skin feels natural and comfortable definitely be able to use this hotter months. and service by koomiho second to none. very happy customer.
A111exander
2020-08-21